начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Шумни съседи

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Шумни съседи

Мнениеот morski1 » 17 Апр 2010, 00:28

Имам следният принципен въпрос относно шумни съседи.
Става въпрос за шум извън времевия интервал на обедна и нощна тишина, и по-точно имат куче, което изглежда е на няколко месеца и расте, не го извеждат навън, но се гонят из апартамента с него и си играят, което води до ужасно тропане, викане, скимтене и т.н. - като цяло шумът не е супер силен, но на моменти е такъв. Като се има предвид, че е ежедневно, вечер до към 11-12 часа, сутрин от 8-9.....
Преди време им обясних, че създават проблем, спряха, но от дни отново са забравили предупреждението.
Съседът до тях също е недоволен, но тй поне не чува тропането, което на моменти буквално стряска, а окаченият ми таван прощраква. Кучето към момента има 10кг. Хубавото е, че не лае и вие като е само, което е хубавият момент от проблема.
Кажете съвет, защото някой път няма да издържа и от жертва ще се превърна в другото.
В края на краищата какъв е смисъла от тази етажна собственост, като всеки може да си прави каквото поиска.
morski1
Нов потребител

Re: Шумни съседи

Мнениеот kirile » 17 Апр 2010, 20:46

Съседите над мен са с две малки деца , които по цял ден , а понякога и нощем реват или се гонят в апартамента. Уверявам Ви , че определено вдигат по - голям шум от 10 килограмово куче. Сещате се , че не можете да искате от хората децата им да не вдигат шум. По същия начин стоят нещата с кучето , то също е живо същество , а не умряло и вдига нормален за живота шум. Ако не Ви харесва , купете си жилище в гробището ! Уверявам Ви , че там е много тихо !
kirile
Потребител

Мнениеот morski1 » 18 Апр 2010, 18:41

kirile написа:Съседите над мен са с две малки деца , които по цял ден , а понякога и нощем реват или се гонят в апартамента. Уверявам Ви , че определено вдигат по - голям шум от 10 килограмово куче. Сещате се , че не можете да искате от хората децата им да не вдигат шум. По същия начин стоят нещата с кучето , то също е живо същество , а не умряло и вдига нормален за живота шум. Ако не Ви харесва , купете си жилище в гробището ! Уверявам Ви , че там е много тихо !

Само идиот може да сравни детски плач с кучешко скимтене и детско тракане с кучешко тропане. Най малкото децата не си суркат ноктите по теракота или лам. паркет. Обикновено където има деца, подът е послан, а не гол.
Какво и да е, не ме уверихте за по-големият шум.
Значи излиза, че всеки селяндур може да си прави каквото иска в имота.
morski1
Нов потребител

Мнениеот anserk » 18 Апр 2010, 19:29

morski1 написа:Кажете съвет, защото някой път няма да издържа и от жертва ще се превърна в другото.

Време е да си вземете куче и покрай грижите и възпитанието му, няма и да се сетите за съседското :D
И тогава ще разберете, че трудното е до 1 година на кучето (зависи от породата), а най-важното - разбирате кои са ви приятели и врагове!
"Господи, пази ме от приятели, от враговете си сам се пазя !" Вместо господ - кученцето ще помогне :lol:
anserk
Активен потребител

Мнениеот morski1 » 19 Апр 2010, 22:00

Ти ако имаш съседи дето цял ден слушат хард метъл, за да не ти пречи и ти ли ще заслушаш такава музика :mrgreen:
morski1
Нов потребител

Мнениеот anserk » 20 Апр 2010, 20:57

morski1 написа:Ти ако имаш съседи дето цял ден слушат хард метъл, за да не ти пречи и ти ли ще заслушаш такава музика

Аз съм добре със съседите, защото ползвам слушалки-сателитки :wink:
И цял ден у дома - това е мечтата ми :cry:
anserk
Активен потребител

Мнениеот nikiboy » 20 Апр 2010, 21:20

anserk написа:Аз съм добре със съседите, защото ползвам слушалки-сателитки :wink:
И цял ден у дома - това е мечтата ми :cry:

Сещам се преди години преди една нощна смяна отидох да поспа следобеда при баба - викам си тихо, хладно е там лятото.... а вкъщи лудница. Отидох, легнах, стана към 15.00 и започнаха едни жици, все едно съм на концерт. Тя бабата не чува, вика ела да се наспиш - да станеш, да се разправяш с хората, то после иди пак лягай и си почини.
За съжаление в такива ситуации заплахите най-помагат :mrgreen:
nikiboy
Потребител

Мнениеот anserk » 20 Апр 2010, 21:40

nikiboy написа:стана към 15.00 и започнаха едни жици, все едно съм на концерт.

А от кога не си ходил на концерт? Айде холан, спестил си 20-50 лв. :D
Все нещо ни пречи! И не позволявай в спалнята ти да е тихо :D :D :D
anserk
Активен потребител

Назад към Етажна собственост