начало

Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита

Наводнение от съсед в общежитие.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наводнение от съсед в общежитие.

Мнениеот dianakarcheva » 23 Сеп 2009, 14:14

Здравейте.
Надявам се някой да може да ме посъветва как да постъпя в следната ситуация.
Живея в общежитие и съседите над мен ме наводняват от около година. Информирала съм управител-домакина на блока, но от нейна страна, никакво съдействие по въпроса. Говорила съм и със съседите си, но те не се трогват изобщо. Интересува ме мога ли да подам жалба срещу съседите си до друга институция, освен ръководството на общежитието. Ако мога, до коя и въз основа на кой закон?
Попреглеждах вече форума и видях, че са давани съвети по подобни казуси и на други хора, но те са собственици на наводнения имот, а аз съм само наемател на стаята ми и нямам собственост върху нея.
dianakarcheva
Младши потребител

Re: Наводнение от съсед в общежитие.

Мнениеот zlato » 29 Сеп 2009, 16:45

опитай,като го напишеш с копие до управителя/или както го наричате/на общежитието,до ректора,собственика на общежитието или спри да плащаш наема докато не спрат теча...
zlato
Младши потребител

Re: Наводнение от съсед в общежитие.

Мнениеот devilchos » 29 Сеп 2009, 17:05

Ако спрете да плащате наем автоматично ще Ви изхвърлят- това ЗЗД и право на задържане не се знае от повечето хора. Затова пробвайте само с писмата :wink:
devilchos
Потребител

Назад към Етажна собственост