- Дата и час: 25 Ное 2024, 18:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
mejdunarodno 4astno pravo
|
|
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
mejdunarodno 4astno pravo
kolegi,ima li nqkoi primerni kazysi na Nikolai Natov,6toto tozi izpit e napravo ko6maren,mnogo 6te sum vi blagodarna :D ,e-mail tania_do@abv.bg
- tania_do
- Нов потребител
международно частно право
колеги, а някой да има конспекта по МЧП на проф. Н. Натов. На моя ми липсват някои въпроси (от 19 та чак до 48)
- jasmine_s
- Младши потребител
не ти трябва да знаеш как се решеват казуси, за да си вземеш изпита. трябва ти късмет. той не проверява работите въобще. Купихте ли си 2-та негови тома с актове??
- barri
- Потребител
и аз да ви кажа съм се наплашила от този изпит имам само лекции на Зидарова но казаха че при него трябва от неговите учебници да се чете а те били няколко, пробвах от лекциите наЗидарова н орезултата беше отрицателен ако мате негови лекции мола пратете на milena1978@abv.bg
- edxa77
- Нов потребител
ако може и да мен да ми пратите лекции на НАтов ..че и аз съм на изпит..
и наистина ми се вижда сложно....някакви промени имало...ко била ала бала......postata mi e interboy@abv.bg
и наистина ми се вижда сложно....някакви промени имало...ко била ала бала......postata mi e interboy@abv.bg
- interboyyy
- Младши потребител
Имам лекции на Натов по МЧП, но са стари -от...2001-2002 някъде. Вършат ли ви работа или вече си намерихте актуални? И къде преподава сега Натов, че в нашия университет ми липсва
- perlit_3
- Младши потребител
предполагам, че има промени най-малкото защото има кодекс на МЧП вече,една боза си е, ама се гордеят много с него международноправниците.
- barri
- Потребител
interboyyy написа:за оня дето е дал линк за да си купим книжка:) ПАРИ НИКОГА НЕ СЪМ ДАВАЛ ЗА ЛЕКЦИИ НЯМА И ДА ДАМ!
Това не са лекции, все пак от време на време книгите трябват, че ако караме само на лекции..
- Taishan
- Нов потребител
da edinstveno ste pravi ..OBURKAL sim se PARI ZA UCHEBNICi ot kojto ot okolo 1000 stranici 800 sa pulnej primerno ne davam:)kapish...ina4e zasto mi e na hartien nositel kato si ima Daksi siela ....ima si Apis....moje da se svalish vseki zakon ot internet...i spokojno da si go 4etesh na slujebniq komp?:)a povqrvai ve4e 3 godina praktukuvam pravoto naqsno sim 4e nisto ne znam oste:))vse oste otkrivam neobqtnoto prostranstvo na kakto se izrazi edin moi kolega "intiligentnite fint4eta" na nashata prawna sistema:)
- interboyyy
- Младши потребител
Ako nqkoi ima lekcii na Natov, kakvito i da sa, molq da mi gi prati na marrrie83@yahoo.com Blagodarq!
- MaRRRie
- Младши потребител
казуси по МЧП.................
Ако на някой му се намират казуси по МЧП на Натов, моля да ми прати на aleksandra_iv.georgieva@abv.bg Благодаря предварително!
- a_georgieva
- Нов потребител
Колеги моля ако някой има казуси по МЧП и алгоритъм за рещаването им да ми го изпрати на адрес venci.v@abv.bg.Предварително благодаря!!!
- venci.v
- Нов потребител
Колеги, моля и на мен да пратите казуси по МЧП и алгоритъм за решаването им. Предварително благодаря!
- nataly
- Младши потребител
Няма ли колеги, които са взели вече изпита? Нека споделят впечатления, моля! А ако някой разполага с казуси и алгоритъм за решаване, ще съм му благодарна да ми ги прати на anekra@mail.bg или пък тук на лични съобщения.
- doll_face
- Младши потребител
Може ли и на мен, моляяя!
Може ли и на мен да ми изпратите лекциите на Н. Натов и с каквито други материали разполагате. Мейлът ми е elizaiv@mail.bg. Благодаря предварително !!!
- elizaiv
- Нов потребител
Ще съм безкрайно благодарен ако някой от вас прати/препрати лекциите на Натов и бонусите с които разполага на ей този мейл:
phi@abv.bg
phi@abv.bg
- slonbg
- Нов потребител
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|