- Дата и час: 31 Яну 2025, 02:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
DO VSI4KI PLOVDIVSKI LEX-JRISTI
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
DO VSI4KI PLOVDIVSKI LEX-JRISTI
ZSRAVEJTE NA VSI4KI OT FILIBETO!KAK STE!TOKU 6O VIDQH,4E SOFIANCI PAK SI PRAVET SRE6A ZA6O DA NE SI NAPRAVIME I NIE:))))))))))))))))))))))))
- pencheva
- Младши потребител
Re: DO VSI4KI PLOVDIVSKI LEX-JRISTI
Идеята е чудесна. Дано имате нещо конкретно предвид. Може би ще е най-добре да организирате такава среща, като посочите време и място, а по-нататък ще се уточняваме по имейлите или по телефона.
- russema
- Младши потребител
Уважаема Пенчева,
ако си мислите, че съм от София се лъжете. Обещах обаче,че на следващата среща ще присъствам и въпреки времето бих минал 200-300км за да се видим и похортуво-консумираме.
Между другото, на lex-срещите идват колеги от цялата страна. Така, че не е пречка при желание, да се качите на един автомобил и да дойдете.
P.S. Пловдив ми е на почти същото разстояние, и не се учудвайте, ако се тръсна и на Вашата среща!;-))))
ако си мислите, че съм от София се лъжете. Обещах обаче,че на следващата среща ще присъствам и въпреки времето бих минал 200-300км за да се видим и похортуво-консумираме.
Между другото, на lex-срещите идват колеги от цялата страна. Така, че не е пречка при желание, да се качите на един автомобил и да дойдете.
P.S. Пловдив ми е на почти същото разстояние, и не се учудвайте, ако се тръсна и на Вашата среща!;-))))
- remo07
с удоволствие ще ви очакваме remo07......до нови срещи ..
- mariato1
KAJETE MILI KOLEGI KADE ISKATE DA SE VIDIM I KOGA AZ 6E SAM NA PARVA LINIQ
- pencheva
- Младши потребител
Колега, нещо лошо ли има, че софиянци си правим среща? Изказването ви звучи, като че ли сме ви дискриминирали. А това е клевета (по смисъла на чл.148, ал.2 във връзка с ал.1, т.1 - НК). Ами заповядайте в София, за да не се чувствате дискриминирани. А иначе и във Филибето не е зле... Иначе казано, ......, можете да си го направите густо и в София. ;-)
- bgjurist
- Потребител
то не е лошо да се събираме и извън София... ако колегите от Пловдив ни поканят, и до Пловдив ще отидем :)))))))))
може и с преспиване, може и на Банско, може и на Витоша, може и на други приятни места :)))))))))
може и с преспиване, може и на Банско, може и на Витоша, може и на други приятни места :)))))))))
- alfa
- Младши потребител
Като ви гледам сеира то човек да си помисли, че да пътуваш между София и Пловдив на човек му трябва международен паспорт.
А инак т`ва софиянците сме много нахално племе - хората си се събират на териториален принцип ама ние видите ли сме готови винаги да се трупнем на нечии купон. В това нищо лошо, ама некой да ни е канил.
А инак за междубългарска среща най-подходящо комай е Габрово - нали там побиха центъра на Републиката :)))
Ваш Кот Бегемот
P.S.
Ако некому туй мое изказване се стори малце крайно пожалете ме - от седмица ме мъчи мигрена и валериана не помага.
А инак т`ва софиянците сме много нахално племе - хората си се събират на териториален принцип ама ние видите ли сме готови винаги да се трупнем на нечии купон. В това нищо лошо, ама некой да ни е канил.
А инак за междубългарска среща най-подходящо комай е Габрово - нали там побиха центъра на Републиката :)))
Ваш Кот Бегемот
P.S.
Ако некому туй мое изказване се стори малце крайно пожалете ме - от седмица ме мъчи мигрена и валериана не помага.
- Begemot
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|