начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Пълномощно за аренда

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пълномощно за аренда

Мнениеот mimitooo2 » 30 Авг 2016, 14:53

Здравейте искам да попитам как се разваля пълномощно за получаване на аренда от трети човек с моя случай майка ми искам вече лично да си я получавам къде и какви документи ми трябват за да се анолира пълномощното и лично да си получавам рентата . Благодаря
mimitooo2
Нов потребител

Re: Пълномощно за аренда

Мнениеот ivan_lawyer » 30 Авг 2016, 18:09

Изпращате писмо до пълномощника и с това се счита прекратено пълномощното.
Може и нотариално, за да е по-сигурно.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот mimitooo2 » 31 Авг 2016, 11:48

то е наториално заверено т.е при нотариуса трябва да отида какви документи ще ми трябват там само с лична карта ли
mimitooo2
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 03 Сеп 2016, 00:15

Трябва персонално да се отиде с лична карта, да, с лична карта.
Просто да се спази формата. С лична карта е необходимо да се заяви нотариална покана.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 03 Сеп 2016, 00:50

mimitooo2 написа:Здравейте искам да попитам как се разваля пълномощно за получаване на аренда от трети човек с моя случай майка ми искам вече лично да си я получавам къде и какви документи ми трябват за да се анолира пълномощното и лично да си получавам рентата . Благодаря

Оттеглете пълномощното ( отивате при нотариуса, който го е заверил - носете екземпляр от него, от там насетне колегата си знае работата), а отделно обезателно уведомете писмено арендатора, че сте оттеглили пълномощното и упълномощената вече няма право да ви представлява, като му посочите своя банкова сметка, по която да ви превежда дължимата рента.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ