начало

ПК на ВСС спря конкурса за апелативните прокуратури до произнасянето на съда ПК на ВСС спря конкурса за апелативните прокуратури до произнасянето на съда

Удостоверение за данъчна оценка при обст. проверка

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Удостоверение за данъчна оценка при обст. проверка

Мнениеот doenitz » 01 Юли 2016, 13:44

Здравейте,
искам да придобия по давност имот, който е на лице, което не го владее повече от 10г и респективно аз го владея. Та, за тази процедеура ми трябва да си извадя удостоверение за данъчна оценка, но когато го извадя в общината е с имената на това лице, което не го владее вече, а на мен ми трябва да е с моите. В общината отказват да го издадат, защото нямам документ за собственост, а на мен ми трябва да е с моите имена. Какво да правя?
doenitz
Младши потребител

Re: Удостоверение за данъчна оценка при обст. проверка

Мнениеот mobid » 01 Юли 2016, 16:00

Коя община е това
mobid
Младши потребител

Мнениеот doenitz » 01 Юли 2016, 16:09

Предпочитам да не споменавам общината ...
doenitz
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 01 Юли 2016, 22:10

Аз мисля че имате разносъчна молба - декларация, с която се снабдявате с документи от общината. В нея има заглавие - Нотариуса дава тази декларация и се почва - община, областна, данъчно и така. Къде е проблема.
Ако сте по исков ред - с удостоверение.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ