начало

Руси Алексиев вече е председател на Софийския градски съд Руси Алексиев вече е председател на Софийския градски съд

Декларация за придружител - дискотека

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за придружител - дискотека

Мнениеот ytenev » 29 Апр 2016, 15:48

Здравейте,
имам следния въпрос към вас, с надеждата, че ще помогнете. Довечера се каним да посетим дискотека в гр. Ст Загора и от компанията има едно момче, което е непълнолетно (17г и 11 месеца). В интернет прочетох, че със следната декларация не би трябвало да има проблем както за охраната, така и за органите на МВР /при евентуална проверка/. Вярно ли е и иска ли се нотариална заверка?

ДEКЛАРАЦИЯ

Долуподписаният/ та ……………………………………………………………………………………………………..., /име, презиме, фамилия/

с ЕГН ……………………………….., с постоянен адрес: ………………………………………………………………………………………………………………….., с л.к. № ………………………….,
изд. на ………………… год. от МВР - ………………..

на основание чл. 8, ал.3, 4 и 7 от Закона за закрила на детето, във връзка сразпоредбите на Наредба за специализирана закрила на деца на обществени места,

Декларирам, че съм:

1. родител,
2. настойник,
3. попечител,
4. друго лице, което полага грижи за детето,
5. придружител – пълнолетно дееспособно лице,
/вярното се подчертава/

и като такъв нося пълна отговорност за детето:

…………………………………………………………………………………………....................,
/име, презиме, фамилия/

с ЕГН: ………………………........, с постоянен адрес:
…………………………………………………………………...................................................................., с л.к. № ……………….....………….,
изд. на ………………… год. от МВР -………………….

Съгласен съм личните ми данни да бъдат ползвани за нуждите на настоящата декларация.

При необходимост декларацията ще бъде предоставена на органите по Закона за закрила на детето, органите на МВР и на други органи, при спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

гр. ……………….. Декларатор: ……………….
……..........2016 г.
ytenev
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ