начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

въпрос относно срок и ред

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: въпрос относно срок и ред

Мнениеот veneli » 14 Сеп 2013, 10:13

Забравих да питам - за неплащане на издръжки за минало време носи ли бащата наказателна отговорност и мога ли да пиша жалба до прокуратурата?И след кой момент точно се установява че отказва да я плати - след бездействие при получаване на покана за доброволно изпълнение от съдебен изпълнител или кога?Когато написах и-мейл , че след Решението е на той на ход - за неплатените издръжки той отговори , че не разбирал какво е това бързане и че не желаел да комнетира и говори за нищо друго освен за детето!И също че е отворен за разисквания какво е добро за детето .. тоест понеже вече съм наясно с характера му да обясня - отворен значи че е готов да ме слуша ако трябват пари ... нищо че вече съда е решил какво дължи той иска сега да се моля и да доказвам всяко нещо което трябва да купя за детето и той да реши дали трябва или не и да даде нещо си там - като например 50-60 лв и това е. Затова изобщо не сямтам да разисквам вече нещо, а да действам.Знам че за текущи неплатени издръжки за месеца при две неплатени може да се напише жалба до прокурор ,а за една година назад и то отсъдени в съдебно решение може ли ?
veneli
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси