![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
(2) Починалите преди наследодателя или недостойни (негови братя и сестри) се заместват само от своите деца или внуци.
|
|
niki1975 написа:Хахахаха много ли искам само цитати от законанищо повече
По- скоро у-нието, в което е вписана като наследник в тази му част е с невярно съдържание. Умрялата сестра няма как да наследи преживелия си баща, защото тя вече е била в отвъдното!niki1975 написа: Защо в удостоверение на едната сестра е вписана а на магистрата не- дали е вписана, или не е вписана починалата преди баща си сестра в едното от двете у-ния за наследници, това обстоятелство с нищо не променя крайния извод на съда.
niki1975 написа:Не знам дали търсим под вола теле ма май някои са взели дипломите с теле. - много просташко съждение! Без извинение.
Моля пак цитирайте законаИскам да ме убедите в обратното със закона
/Чл.8 не е приложим за Вас, защото в случая наследодател е бащата , а не дъщерята./niki1975 написа:Моля тълкувайте с чл . под точки. Чл. 10. (1) Низходящите на наследодателя, които са починали преди него или са недостойни, се заместват в наследяването по закон от своите низходящи без ограничение на степените./Защо решихте, че майката , която е бивша съпруга на наследодателя е низходяща на дъщеря си?/
(2) Починалите преди наследодателя или недостойни (негови братя и сестри) се заместват само от своите деца или внуци..Чл. 8. (1) Когато починалият е оставил само братя и сестри, те наследяват по равни части.Защо в удостоверение на едната сестра е вписана а на магистрата не
Не знам дали търсим под вола теле ма май някои са взели дипломите с теле. Моля пак цитирайте закона
Искам да ме убедите в обратното със закона
niki1975 написа:Смешно ми е ма е за реване
niki1975 написа:sunrise Чл. 10. (1) Низходящите на наследодателя, които са починали преди него или са недостойни, се заместват в наследяването по закон от своите низходящи без ограничение на степените.
2) Починалите преди наследодателя или недостойни негови братя и сестри се заместват само от своите деца или внуци. точка 2В дебата излиза истината
portokal написа:Починалите преди наследодателя никога не получават наследства, независимо какви му се падат.
niki1975 написа:Здравейте ! Това със Стразбург не решава проблема. Ако осъди България ще плащаме всички за грешките на други. Пуснах сигнал до етичната комисия и главния прокурор за използване на документи с невярно съдържание от прокурор от спец прокуратурата- оправдаха я. Бях приложил и документи ! Сега чакам вече месец да ми дадат да се запозная с мотивите. Сега ме заплашва да ме сади за набедяване. Даже ме викаха да давам показания в 4 рпу. Сигнала беше за това че прокурорката е укрила наследник в удостоверение за наследници при положение че укритата и е сестра. И занижена данъчна оценка на имот. Аз си мислех че законите са еднакви за всички!
Назад към Съсобственост и делба
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта