начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Забраняване на достъп до Асансьор чрез чип/карта

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Забраняване на достъп до Асансьор чрез чип/карта

Мнениеот trando58 » 27 Юли 2011, 18:28

Както писах и в друга тема в отговор на userone,
тука ще добавя само,че дори и да действаха тези исисквания,не е нужно бабето да получава с/у подпис поканата за ОС. Достатъчно е да бъде залепена на входната врата и това се смята за законно призоваване.Същото е и с протокола.Това е по- принцип,а с новите промени и принципът отпадна.
trando58
Потребител

Мнениеот userone » 27 Юли 2011, 19:34

Уважаеми Trando58, темата тук е от 2010, цитираните от Вас промени в закона са факт от по-малко от месец. Законите като такива обаче, и промените в тях, нямат обратно действие, нали? Тъй както не плащате (ако имате) задължения за парно, ток, вода етц. по последната променена цена, а по тази, която е била актуална в момента на възникване на задължението. Както и да е, няма да се дрънкаме напразно тук. Просто се опитвам да помогна на хората с това, с което сам съм се сблъскал и съм го решил успешно.
userone
Младши потребител

Мнениеот trando58 » 28 Юли 2011, 18:19

В случеят сте прав.Поднасям Ви извиненията си.
trando58
Потребител

Мнениеот nikiboy » 28 Юли 2011, 18:49

Сега какво се случи с асансьорната сага?
Защото днес асансьора, утре и входната врата някой може да заключи.
Не съм адвокат, a любител на правото !
nikiboy
Потребител

Мнениеот toni_sf » 29 Юли 2011, 10:50

:D АЗ искам да ми се посочи дата ,кога са гласувани промените и в кой държавен вестник са обнародвани :D за да може някой да коментира.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот trando58 » 30 Юли 2011, 19:32

Do toni sf

В една друга тема писах,че НС според всички медии е приело окончателните промени в ЗУЕС и мисля,че това беше на 07.07.2011г, Аз тълкувам това като приемане на второ четене на промените и както е обявено и окончателно.Не мога да си спомня точно колко беше срока за обнародването му в ДВ,но мисля,че беше един месец.Така,че ще следим август или може би в септемврийският брой.
trando58
Потребител

Мнениеот trando58 » 01 Авг 2011, 14:06

Последно ЗИД на ЗУЕС е приет на второ четене на 13.07.2011г.
trando58
Потребител

Предишна

Назад към Етажна собственост