начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Реклама на терасата

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Реклама на терасата

Мнениеот darci » 13 Фев 2011, 18:32

Живея на втория етаж.Под мен има магазин , собственика на който е сложил голяма реклама на цялото лице на терасата .Въпроса ми е дали това "лице на терасата" попада в описанието на чл.38 от ЗС за това какво е обща част или е към "терасата" по нотариален акт?Собственикът твърди, че аз не мога да взема еднолично решение а само общото събрание можело да се произнесе по въпроса.
darci
Младши потребител

Re: Реклама на терасата

Мнениеот trando58 » 13 Фев 2011, 19:53

И двамата сте прави.Вие,в съмнението Ви ,че външните стени на сградата,в това число и на терасите са общи части. И той е прав,че само ОС в ЕС има право да решава как да се използват те.Дали да се отстъпват безвъзмездно за ползване или с/у заплащане.Така,че сезирайте ОС за проблема и вземете решение.
trando58
Потребител

Мнениеот toni_sf » 13 Фев 2011, 21:32

А този собственик на магазина дали има съгласието на ЕС да сложи тази реклама или пак някой едноличен Управител на ЕС се е направил на кой съм аз :D и коли и беси в ЕС.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот darci » 14 Фев 2011, 20:59

Моето скромно мнение е че тази част не е външна стена /терасата може да е от стъкло или дори само от декоратививно желязо/а и няма как собствениците на други апартаменти да решават какво ще има на моята тераса.
darci
Младши потребител

Мнениеот trando58 » 15 Фев 2011, 00:34

АБЕ ВИЕ КАКВИ ХОРА СТЕ БЕ! ТОВА ВАШАТА ТЕРАСА ЛИ Е ИЛИ НЕ.Никой не може да слага рекламни материали по фасадата на една сграда без да се иска разрешение от общо събрание,а в някои случаи и от общината :evil:
trando58
Потребител

Мнениеот toni_sf » 17 Фев 2011, 11:33

Е зададохте въпрос получихте отговор и виждаме заяждане от Ваша страна, ДА СТЕ ЖИВ И ЗДРАВ , те законите ще Ви погнат. :D
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Етажна собственост