начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Sreshta za 16 april?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Sreshta za 16 april?

Мнениеот Mb}|{bT » 26 Мар 2003, 00:07

Ami zaglavieto na temata e dostatachno...
Glasuvajte!
Mb}|{bT

Re: Sreshta za 16 april?

Мнениеот remo » 26 Мар 2003, 10:16

Че е ясно - ясно е!
Само,че няма да е лошо да си по-конкретен.
Обаче да не стане като последният път - извинения за неявяване, защото-о-о...;-))))

Предполагам, че основният отбор ще е налице, вече е сравнително топло, а и както казва един мой приятел, ползващ се сред обществото с авторитета на изключително сериозен човек - заради мен ядене и пиене никога не се е проваляло!
Затова предлагам - ако офертата на 666666 е още валидна - да задействаме този вариант.
remo

Мнениеот miron » 28 Мар 2003, 21:10

Дотук 2 предложения: срещи на 1-ви и на 16-ти април.
Ще се цепим на два синода, ще ходим на две срещи или организаторите ще се разберат помежду си като Mb}|{Е?
:-)
miron

Мнениеот Mb}|{bT » 29 Мар 2003, 01:22

А, никакви цепения! Както е видно от часа на публикуване, моята тема изпреварва Хебигацувата с цели 7 минути :), а както е много добре известно - първият по време... ама това са глупости... просто кажете на коя дата ви е по удобно. Нямам претенции да съм организатор то и без друго е ясно че съм несериозен :) Просто се сетих че 16 април е добра дата, пък и вече като си нямам 1/2 би могло да се предположи, че трудно бих си намерил друго занимание за която и да е от двете дати. Друг е въпросът, че модераторът ми беше позатрил леко темицата...но за поправянето на грешката му благодаря.
Mb}|{bT

Мнениеот annna » 29 Мар 2003, 10:31

Zdraveite,
za nas neposeshtavalite prosluvutite sbirki -moje li malko konkretna info?:))
Sled 19.00h v Elkorason,rezervazia na imeto na lex.bg???I posledno i na dvete dati?
S nai-goliamo udovolstvie bihme doshli na tezi sbirki-imaiki predvid veselbata ,za koiato se govori!!!!!
Ta posledno koga shte da e?:)
Chao i pozdravi!!!!
annna

Мнениеот hebigatsu » 29 Мар 2003, 12:42

И на двете дати.
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот webmaster » 29 Мар 2003, 13:05

Добреееееееееееееее
Значи срещи и на 1-ви, и на 16-ти
Оставям и двете нишки.
webmaster

Re: Ne 6ta na 16-tiiiiiii?!?!?!

Мнениеот diansh » 29 Мар 2003, 16:19

Абе, хора! Абе, вие работа нямате ли си, че насред работната седмица щурите купони курдисвате, я да смениме малкичко само датичката! Хайде, моля, моля, моля! Дайте да се съберем сериозно и отговорно в Събота след 16.04. и да пийнем, хапнем и потънцуваме несериозно и безотговорно!А? Става ли?Или пак в нечии планове бъркам грубо?
diansh
Младши потребител

Мнениеот miron » 29 Мар 2003, 16:57

diansh
16-ти не е ден като всеки друг
празник е, все пак
така и така ще го поливаме
защо не заедно и защо не до зори
пък на 17-ти сутринта, ден четвъртък - да му мислят клиентите, насрещните страни и пр. като ще сме набрали една инерция...
;-)))
miron

Мнениеот Begemot » 29 Мар 2003, 17:18

Айде на конструктивните идеи народеееееееее....

Вземаме две седмици отпуска и сливаме двете дати :))))
Ей това се казва купон - от 1-ви до 16-ти.

Аз предлагам да го направим като турне, защо да се ограничаваме само на столичен терен :)))

Те това беше, ако има несъгласни моля да не се обаждат !!!

Главен експерт-деморалидатор Кот Бегемот
Begemot

Мнениеот karfi4ka » 31 Мар 2003, 11:53

На линия съм и за втората дата, ама защо ли всъщност го отбелязвам - то е ясно, че влагам сърце и душа в тез мероприятия :-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Angela » 01 Апр 2003, 20:55

Pone za 16-ti moge da doidete do Varna, a?
Hem shte imate vreme da se organizirate :-))))))))))))
Angela
Angela

Мнениеот bgjurist » 03 Апр 2003, 14:39

16-ти й толкуз далече... А каде ши бъди срещъта?
bgjurist
Потребител

Мнениеот miron » 03 Апр 2003, 14:54

Където и да е, този път си води някой хронист със себе си, да ти разказва после къде си бил и какво си правил :-)

BTW, 666666, къде ще ни бъде този път срещата? Ако не излезе бързо някоя нова идея, остава пак да бъде в Ел Корасон, май ...
miron

Мнениеот Mb}|{bT » 04 Апр 2003, 10:34

Дадоха ми препоръки за някаква кръчма на Денкооглу - "Корабът" или нещо от сорта. Била на 20 метра от пресечката с Витошка. Предлагам Знайко като най-близо до "там" ако иска да провери как точно стоят нещата с това заведение и ако става да ни каже.
Mb}|{bT

Мнениеот atanas » 05 Апр 2003, 12:50

Приветствам срещата на 16 април и обещавам на ВСИЧКИ, които дойдат да направя малък и скромен подарък по случай професионалния празник.
Заведението "Корабът" е оригинално, но трябва да проверя дали е достатъчно просторно.
Последния път бяхме около 25 човека. Надявам се да се съберем този път поне 50.
Събирам мнения.
atanas
Нов потребител

Мнениеот beleva » 07 Апр 2003, 10:57

Приемат ли се нови попълнения? От т.н. "провинция"?
beleva
Нов потребител

Мнениеот Deyan_M » 07 Апр 2003, 17:02

Ти пък намери какво да питаш:-) Всички се приемат!beleva написа:
>
> Приемат ли се нови попълнения? От т.н. "провинция"?
Deyan_M

Мнениеот Mb}|{bT » 07 Апр 2003, 22:04

Е, аз откъде мислиш съм се пръкнал в София.... :)
Mb}|{bT

Мнениеот 666666 » 08 Апр 2003, 11:22

Моето предложение беше за Витоша, но както всички знаем времето ни играе лоши шеги . Не препоръчвам на 16- ти да ходим там. Вече посетих "Кораба" на Денкоглу, на първият етаж има три сепарета, всяко с по 8 места. На вторият етаж, който е по-просторен също има три сепарета, доста големи. Мисля, че трябва да направим предварителна резервация за вторият етаж. Заведението е приятно, предлагат различни бири и вкусни мезета.
666666
Младши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии