начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Къде да прочета пълния текст на Законопроекта за адвокатурат

Дискусии и предложения по проекти за закони

Къде да прочета пълния текст на Законопроекта за адвокатурат

Мнениеот Александър » 14 Яну 2003, 17:51

Мисля да подам документи за вписване, но все още се двоумя. Не се чувствам достатъчно подготвен за да адвокатствам. В момента работя на трудов договор като консултант, а ако се регистрирам в САК трябва да напусна работа. Говори се, че ако се приеме новия проект, ще се стежни положението на новите кандидати - ще се изисква стаж, допълнително обучение, и т.н. Не ми се бърза, но ако се налага, ще си подам документите. Как стои въпроса ? Много ще съм благодарен ако някой ме светне по въпроса и даде съвет.
Благодаря предварително!
Александър

Re: Къде да прочета пълния текст на Законопроекта за адвокат

Мнениеот marmozetka » 14 Яну 2003, 18:09

аз те съветвам да побързаш и да ги подадеш, особено ако наистина в бъдеще искаш да работиш като адвокат.
калкото до напускането на настоящата ти работа - не е задължително да я напускаш - можеш просто да подпишеш с тях вместо трудов, граждански договор за правно обсслужване.
marmozetka

Мнениеот miron » 16 Яну 2003, 11:04

Не мисля, че това е последният вариант - т.е. този, който е внесен в НС.
Apropo, днес има водеща статия по темата в дневник - <http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=69549&rubrid=>
miron

Мнениеот naditoran » 16 Яну 2003, 11:29

ot Vishia advokatski savet potvardiha, che posochenia tekst e vnesenia v NS.
naditoran

Назад към Обсъждане на законопроекти