Млади колеги и колежки, напоследък се сблъсках с едно непознато за мен социално явление за което просто нямам отговор, имам в предвид -еднозначен.
Става въпрос за следното : от около месец време пускам обяви в големите български портали , че търся колеги с които да работим заедно -независимо под каква форма на сдружение или на разделение на труда. За сега отговори няма!Адвокатскитекъщи са бъдещето -това е ясно на всеки , не може да бъдем добри във всяка материя или област.И все таки никой не се интересува ! Не знам как да го определя:
-Социален нихилизъм
-Балкански негативизъм
-абе..., нашенска простотия
Ако някой не усеща The wind of changes , да вземе да погледне новия проект на закона за адвокатурата . И ще го приемат бъдете сигурни ! Просто по стар почин -с Адм.мерки ще се опитат да запазят статуквото-А то е : СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКОЛОГИЯ, СХЛУПЕНА КАНТОРА, ИЗТЪРКАНА КОЖЕНА ЧАНТА.... . Може още да се добави но не това е същината на темата....
- Дата и час: 31 Яну 2025, 02:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За ползата от сдружаването?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: За ползата от сдружаването?
Колега, за пръв път виждам съобщението ви и се заинтересувах. В следващите 2-3 седмици, обаче, съм ангажиран. Става въпрос за това, че на 04 октомври издържах практико-теоретическия изпит и съм в етап на вписване към ССАК. Процедурата по вписването ще се проточи, тъй като се налага и да държа "събеседване" с 5-членен състав на ВАдвС. Не знам дали бихте работили с по-млад колега. Накратко за моята юридическа практика:
- Водя лично мое дело срещу БСТ (Тотото);
- Имам една публикация на тема "Военни престъпления" в студентското списание на НБУ "Правен преглед";
- С мои колеги, завършили 1 година преди мен, водим трудово дело срещу "Стомана Индъстри".
Не знам дали едно сътрудничество с мен би ви заинтересувало. Моят GSM е 098 369 482. Ако искате, обадете ми се. Бих ви се обадил и аз, но не ви знам телефона.
Имам и e-mail: bgjurist@lex.bg
- Водя лично мое дело срещу БСТ (Тотото);
- Имам една публикация на тема "Военни престъпления" в студентското списание на НБУ "Правен преглед";
- С мои колеги, завършили 1 година преди мен, водим трудово дело срещу "Стомана Индъстри".
Не знам дали едно сътрудничество с мен би ви заинтересувало. Моят GSM е 098 369 482. Ако искате, обадете ми се. Бих ви се обадил и аз, но не ви знам телефона.
Имам и e-mail: bgjurist@lex.bg
- bgjurist
- Потребител
Re: За ползата от сдружаването?
Bih se zainterezuval, ako znaeh poveche za vas. Molia, pishete mi !!
- aragornn
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|