начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Регистрация на фирма в чужбина

Регистрация на фирма в чужбина

Мнениеот fewj99 » 14 Сеп 2009, 19:00

Здравейте,
имам нужда от човек, който може да ми помогне в регистрацията на фирма в Холандия. Знам че за Англия може онлайн да се подаде заявление и по пощата изпращат готовите документи и всичко е наред. Интересува ме за Холандия как седят нещата. Има ли начин да се регистрира Холандска фирма чиито собственик да съм Аз (български гражданин). Ще помоля също така ако някой е на ясно ориентировъчно колко ще струва цялото това удоволствие.

Благодаря предварително.
fewj99
Младши потребител

Re: Регистрация на фирма в чужбина

Мнениеот renkapg » 15 Сеп 2009, 15:10

Обърнете се към търговски отдел на Холандско посолство.
Там ще Ви насочат с информация.
Успех !
renkapg
Младши потребител

Мнениеот dask » 21 Сеп 2009, 16:40

A отгога в посолството на Холандия има "търговски отдел". Или те холандците понеже са търговска нация и в дипломатическите връзки съвсем са го обърнали на търговия. :lol:
dask
Потребител

Мнениеот lexyto13 » 28 Сеп 2009, 14:54

Tук по пощата не става :D . Изискването е да имате адрес в Холандия на който ще регистрирате фирмата. Документ за самоличност и такса която е различна според статута на фирмата. Едноличната е 55е.
lexyto13
Младши потребител

Назад към Право на ЕС