начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

протокол до Софийска вода за корекция

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

протокол до Софийска вода за корекция

Мнениеот sandra07 » 23 Юни 2009, 21:03

Здравейте!Бих искала да ми дадете съвет как да постъпя. В началото на годината за съжаление ми откриха тежко заболяване. Последваха много изследвания, операция и сега се възстановявам. През всичкото това време живеех при майка ми, защото ми беше по-близо до работата, поликлиниката и болниците. Малкият ми син изобщо живее при нея, за да го води и взима от училище. След като се прибрах в началото на юни и си разгледах фактурите за сметките от софийска вода видях, че броят живущи е коригиран от 2 на 4 човека от месец девруари. От там ми обясниха, че корекцията е направена по протокол от комисия на живеещите в блока. Аз не съм виждала нито комисия, нито протокол. Снощи го поисках от домоуправителя и той каза, че го е предал на софийска вода и не може да ми го даде. По принцип в апартамента живеем аз и големият ми син, който е на 16 години. Имам приятел, но той не живее постоянно с нас. За съжаление домоуправителя отказва да направи корекци, защото докато съм в болнични и малкия е при мен. Не би ли трябвало да ме информират за такива решения. Това означава ли, че домоуправителите са всесилни и могат да правят каквото искат. Утре мога да разбера, че сме и 7 човека. Какво да правя. Разбира се си сложих водомери, но старите сметки остават, а аз съм на болнични, които изобщо са символични. Благодаря предварително.
sandra07
Младши потребител

Re: протокол до Софийска вода за корекция

Мнениеот trando58 » 16 Юли 2009, 16:53

Домоуправителят е извършил нарушение и самоуправство.Той е бил длъжен да ви предостави протоколът преди да го изпрати на Софийска вода и ако вие имате възражение да се отрази в протоколът.Така той ви е поставил в постфактум.Отделно такива документи задължително трябва да има в архива на ЕС във вид на копие и всеки съсобственик ИМА правото на достъп до тях.
Моят съвет е да сезирате кметството по местоживеене за нарушение на Управителят в ЕС по служба. Успех. :wink:
trando58
Потребител

Назад към Етажна собственост