- Дата и час: 25 Ное 2024, 20:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекции на проф.Стамболиев по новия ГПК
|
|
.........donnagal@abv.bg......
-
idealista - Младши потребител
Моля за лекциите на проф.Стамболиев и за мен Desi_mkoleva@abv.bg Благодаря предварително.
- Desi_Koleva
- Нов потребител
Тази тема е популярна... явно лекциите на Стамболиев са доста търсени!
Да се включа и аз в групата на молещите- Колеги, ако някой ги има, Моля да ми пише на ЛС- ще се договорим за хонорара.
п.п. Прочетох спора относно авторството- предпочитам да комуникирам с автора на лекциите! Да- и търся останалите части, първата я имам.
Благодаря за вниманието.
Да се включа и аз в групата на молещите- Колеги, ако някой ги има, Моля да ми пише на ЛС- ще се договорим за хонорара.
п.п. Прочетох спора относно авторството- предпочитам да комуникирам с автора на лекциите! Да- и търся останалите части, първата я имам.
Благодаря за вниманието.
- Гост.
- Старши потребител
Хубавото на новия ГПК е, че върна Сълзица в романтиката на студентските години, идилията по намирането на лекции на даден автор!
Последна промяна palimsest на 28 Сеп 2008, 07:51, променена общо 1 път
-
palimsest - Активен потребител
Zdr.,nakoi moje li da izprati i na men lekciite po noviq GPK na prof.Stamboliev?
e-mail:mishlence_@abv.bg
e-mail:mishlence_@abv.bg
- pussycat_19
- Нов потребител
Ще съм благодарен ако ми ги пратите и на мен - на посочения сайт ги няма. house4lost@gmail.com
- funny_creature
- Нов потребител
Здравейте и от мен .Моля и на мен да ми изпратите тези лекции на vero6@abv.bg Ще ви бъда искрено благодарна!!!
- vero6
- Младши потребител
Здравейте,пратете ги и на мен ако е възможно : poison_suzie@abv.bg
- little_lawyer
- Нов потребител
Ако имате възможност, моля да ми изпратите и на мен лекциите на проф. Стамболиев на eliza79@abv.bg! Благодаря!
- eliza79
- Нов потребител
http://lekciipravo.mylivepage.com/
Ако някой ги има тези лекции нека да ги качи на този сайт за да ги ползваме всички.
Ако някой ги има тези лекции нека да ги качи на този сайт за да ги ползваме всички.
- pinkopanter
- Потребител
Коментарът на новия ГПК от "Труд и право" не е много читав, така че купувам лекциите. Очаквам оферта.
- donchev
- Потребител
donchev написа:Коментарът на новия ГПК от "Труд и право" не е много читав, така че купувам лекциите. Очаквам оферта.
Това, колега, е правилното начало... все някой ще откликне. Да ви доверя един факт- днешните студенти са, преобладаващо, мили хора.
- Гост.
- Старши потребител
Много благодаря предварително, ако ми изпратите и на мен лекции по новия ГПК на проф. Стамболиев stefanovm@gamil.com
- stefanovm
- Нов потребител
Re: Лекции на проф.Стамболиев по новия ГПК
Ще може ли лекциите на проф. Стамболиев по новия ГПК и на мен да ми ги пратите. Предварително благодаря. Имейла ми е: nadejda@mail.bg
- nadejda_ivanova2000
- Нов потребител
Re: Лекции на проф.Стамболиев по новия ГПК
Моля Ви и на мен да пратите лекциите по новия ГПК на професор Стамболиев!politoto1985@abv.bg
- politoto
- Нов потребител
|
|