Здравейте! Бих искала да Ви попитам как протича изпита при професор Тенчо Колев, аз съм студентка в ЮЗУ. От къде се готвихте за изпита? Само от Закона за съдебната власт или от лекции? Кои въпроси са се падали на Вас?
Много благодаря за отделеното време
- Дата и час: 22 Ное 2024, 18:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изпит по Организация на съдебната власт
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Аз се готвих от закона и от лекциите му. Не е труден изпита. На мен ми се падна за ВСС и за несъвместимост.
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
Много благодаря! Опитваме се с мои колежки да си направим справка за въпросите, които са се падали най-често, но засега нямаме кой знае какъв напредък
- hristina_maneva
- Младши потребител
Дава безразборно Не си правете труда, ами четете. Не е сложно.
Успех !
Успех !
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
Благодаря! Почти сме готови за изпита, последно преговаряме темите Още веднъж благодаря за отделеното време!
- hristina_maneva
- Младши потребител
Изпитът мина добре, падна ми се ВСС и Адвокатски колегии, а на другата група беше Инспекторат и Статут на съдии, прокурори и следователи.
Дадоха да се ползват закони, и имаше само два квестора. Доволна съм, спокойна беше обстановката и въпросите бяха хубави Сега чакаме разултати
Дадоха да се ползват закони, и имаше само два квестора. Доволна съм, спокойна беше обстановката и въпросите бяха хубави Сега чакаме разултати
- hristina_maneva
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|