здравейте,
искам да попитам дали някой има лекции по облигационно на проф. Попов и дали ако ви се намират такива, можете да ми ги пратите. maila ми е : elinor_44@hotmail.com или lekcii.pravo@gmail.com - също става. ще съм ви много благодарна
- Дата и час: 25 Ное 2024, 20:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
облигационно право
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: облигационно право
elinor_44 написа:здравейте,
искам да попитам дали някой има лекции по облигационно на проф. Попов и дали ако ви се намират такива, можете да ми ги пратите. maila ми е : elinor_44@hotmail.com или lekcii.pravo@gmail.com - също става. ще съм ви много благодарна
Проверете си е-mail , дано да съм бил от полза !
Успехи
-
palimsest - Активен потребител
Здравейте! Може ли и аз да ви помоля да ми изпратите лекции? Благодаря предварително
hissi@mail.bg
hissi@mail.bg
- hristina_maneva
- Младши потребител
Здравейте! Може ли и на мен да изпратите лекциите по Облигационно право при проф. Попов на svetla_81@abv.bg. Благодаря!
- svetla_81
- Нов потребител
elinor_44 написа:здравейте,
Ангел Калайджиев е номер едно Или казано с две думи Ачо Чека
Ще се готвя предимно от него, като, разбира се, ще се подкрепя и от Кожухаров.
- advokat__nikolov
Може ли и аз да получа лекциите на проф. Попов по Облигационно право пощата ми е: Beni.LK.Team@gmail.com ще ви бъда много благодарен.
- apofis
- Нов потребител
Здравейте, ще съм Ви благодарна , ако някой може да ми ги препрати и на мен на olivania@abv.bg
Благодаря!
Благодаря!
- vaniaoz
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|