Някой колега да има лекции по тез невероятни пълнежи, учени във втори курс право ЮЗУ?
Ще съм много благодарна
- Дата и час: 25 Ное 2024, 18:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекции Мениджмънт и Маркетинг ЮЗУ?
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Изпита по мениджмънт е тест, нямам лекции по тази дисциплина, само материали, които намерих в библиотеката- вършат работа. За съжаление изпита по меркетинг незнам как минава- още не съм се явила- сигурно ще ходим заедно Успех
- gabriela_valerieva
- Младши потребител
s.penchev написа:То пък един университет и ЮФ..... Очудва ме, че някой оттам изобщо търси лекции и чете нещо.
Ами на, никога не е късно човек да се Очуди
Ех, родна реч, омайна, сладка ....
advokat_nikolov написа: Пиши,по тези изпити,от обща култура.Не ти трябват лекции.
Аз така направих по "Комуникации и връзки с обществеността".Паднаха ми се елемнтарни неща,като корпоративен ПР и Манипулация.
Аз реших да ходя на Философия ... ще видим какво ще излезе в понеделник
- jnbibian
- Младши потребител
Eх, родна реч, омайна сладка...
То човек да не натисне клавиш малко встрани от този, който е трябвало. Все ще се намери някой, който да го учи на правопис и правоговор. И ние знаем български, jnbibian. Този път обаче внимавам повече. И занапред ще внимавам, че заядливците с лопата да ги ринеш. Ще се УЧУДЯ ако не последва коментар.
То човек да не натисне клавиш малко встрани от този, който е трябвало. Все ще се намери някой, който да го учи на правопис и правоговор. И ние знаем български, jnbibian. Този път обаче внимавам повече. И занапред ще внимавам, че заядливците с лопата да ги ринеш. Ще се УЧУДЯ ако не последва коментар.
- s.penchev
- Нов потребител
Познавам няколко доста добри юристи оттам, както и няколко...Явно си е до човека, а не до университет или факултет.s.penchev написа:То пък един университет и ЮФ..... Очудва ме, че някой оттам изобщо търси лекции и чете нещо.
- senex
- Потребител
Пенчев, ти що се заяждаш с ПИФ и ЕРКЮЛ, не мога да разбера?! Като едни симпатични измислени анимационни герои си питат най-добронамерено, а ти си тръгнал да се Очудваш.
Ето, виж аз колко съм добра:
http://referati.com/component/option,co ... fo/id,105/
http://referati.com/component/option,co ... fo/id,103/
Щом само с обща култура минава изпитът, то с тези лекции, направо по една докторантура може да запишете, мисля аз.
Успех в покоряването на академичните върхове!
Ето, виж аз колко съм добра:
http://referati.com/component/option,co ... fo/id,105/
http://referati.com/component/option,co ... fo/id,103/
Щом само с обща култура минава изпитът, то с тези лекции, направо по една докторантура може да запишете, мисля аз.
Успех в покоряването на академичните върхове!
- bobka
- Младши потребител
senex написа:Познавам няколко доста добри юристи оттам, както и няколко...Явно си е до човека, а не до университет или факултет.s.penchev написа:То пък един университет и ЮФ..... Очудва ме, че някой оттам изобщо търси лекции и чете нещо.
Браво,senex! За това те уважавам тебе.
Ало,Пенчев,пише ти един пеналист второкурсник от ЮЗУ.Айде да си мерим пишките по НП да видиш кой търсел и кой намирал.И да видиш що е Руское углавное право и кой е Ники Таганцев,В. Макашвили. Ще те запозная и с много други.
Айде,Пенчев,каква е разликата между интелектуалните моменти на евентуалния/косвения/ умисъл и престъпната самонадеяност и какво кара съзнанието да "прескочи" или да не "прескочи" осъзнаването на общественоопасния характер на деянието и да "потегли" директно към волевия момент на една от двате форми на вина.
Много хора си мислят,че само във волевите моменти се търси разликата,ама грешат и за това се затрудняват в разграничаването на двете форми на вина.
Все едно,като спре да върви една кола, да търсиш повредата първо във вратата или в седалката.
Хайде,отговори на въпрос задеден от второкурсник от ЮЗУ.
- Гост
s.penchev написа:Eх, родна реч, омайна сладка...
Коментарът го направихте Вие, колега.
Не съм искала да се заяждам.
Думите сами ми дойдоха отвътре като видях поста ви
Всъщност, ако питате мен, висшето образовяние навсякъде вече не може да се мери с това, което беше като завършвах сефте в далечната 19 и найста година
bobka Благодаря! Друго си е да си добър и снизходителен
- jnbibian
- Младши потребител
jnbibian написа:s.penchev написа:Eх, родна реч, омайна сладка...
Коментарът го направихте Вие, колега.
Не съм искала да се заяждам.
Думите сами ми дойдоха отвътре като видях поста ви
Всъщност, ако питате мен, висшето образовяние навсякъде вече не може да се мери с това, което беше като завършвах сефте в далечната 19 и найста година
bobka Благодаря! Друго си е да си добър и снизходителен
Глупости на търкалета
- Гост
Re: Лекции Мениджмънт и Маркетинг ЮЗУ?
jnbibian написа:Някой колега да има лекции по тез невероятни пълнежи, учени във втори курс право ЮЗУ?
Ще съм много благодарна
Здравейте,
лошото е,че при доц. Пехливанов при който имате Маркетинг,няма да ви пусне много лесно,трябва да отидете и да си вземете от него лично учебник,за да може да ви се разпише на учебника и да ви даде тема.
Аз съм била лично при него на изпит с тест,вярвай ми ,дори да си му отговорил на всичките въпроси и то вярно ,няма да те пусне.
Иска да си вземеш учебник от него.
А за Мениджмънта ,зависи при кой си,ако си при доц.Биячева,няма да имаш никакви проблеми...
- emilski
- Младши потребител
Маркетинг - Роза Димитрова
Мениджмънт - Е. Рибарска
Този Пехливанов сефте го чувам ,
а и в конспекта няма негов учебник ...
Мениджмънт - Е. Рибарска
- jnbibian
- Младши потребител
jnbibian написа:Маркетинг - Роза Димитрова
Мениджмънт - Е. Рибарска
И по-добре,че не си го чувал,дори,че нямаш и при него...
- emilski
- Младши потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|