- Дата и час: 25 Ное 2024, 17:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
mejdunarodno 4astno pravo
|
|
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Здравеите! Спешно ми трябват лекциите на Н.Натов по МЧП . Ще съм ви много благодарен ако някой мойе да ми ги изпрати на следния мейл : kokir@abv.bg Благодаря предварително!!!
- drandor
- Нов потребител
kolegi, molai vi pratete mi lekcii, kazusi i algoritam, please. naistina e speshno. izpita e na 23.01
mail: svetlinrusew@abv.bg
Blagodaria!
mail: svetlinrusew@abv.bg
Blagodaria!
- svetlinrusew
- Нов потребител
Леле, подсещате ме каква гадория всъщност е МЧП - то... Ние бяхме едни от първите, които ядоха калая с тъпия тест на Натов. Тогава нямаше такъв свободен достъп да интернет, никой нямаше отговорите на теста, а и той самия предмет си беше сух, скучен, без особено реално значение. Скъса ме на редовната сесия, скъса ме на поправката /като не бях късан дотогава, при нас беше ІІІ курс/. След това изгорих ритуално учебника, разхвърлях прахта над реката и се явих при Зидарова на устен изпит, и го взех...
...и да идеш при левитските свещеници и при онзи, който ще бъде съдия в онова време, и да ги попиташ; и те ще ти кажат решението на съда.
Второзаконие 17:9
- RichterZR
- Младши потребител
Пич, кажи каква специалност си бил, според теб може ли юристи скъсани на редовна, на поправка да се явят при Зидарова. Щото то при Натов просто няма взимане тва МЧП...
- ekzorsist
- Младши потребител
Бях специалност "Право", колега, но не знам как стоят сега нещата, и дали още може така да се явяваш при друг преподавател, защото аз това го направих в началото на 1999 г. През 1998 г. два пъти ме скъса Натов - и на редовна през юни и на поправката през септември, и аз си казах, че повече няма смисъл да се явявам при него, тъй като си е чисто губене на време. Отидох, говорих с проф. Зидарова, тя се съгласи да ме изпита, и ми каза, да отида и да си взема един документ от секретариата на ЮФ, мисля, че се казваше индивидуален протокол... Спомням си, че писах някаква молба и ми издадоха протокола, след което си уговорих една дата, явих се и си взех изпита. Не че при нея е лесно, напротив, изобщо не е лесно, обаче устният изпит си е къде - къде по цвете от простотиите на Натов, а пък и аз тогава имах някакви нейни лекции, тъй че отвсякъде си беше по - добре да се явя при нея...
П.С. А за този предмет хич не се връзвайте - четете колкото да го вземете на момента, абсолютно никъде в практиката не е приложим, аз в практиката си на съдия изобщо досега не съм срещал казуси, които да налагат употребата на МЧП...
П.С. А за този предмет хич не се връзвайте - четете колкото да го вземете на момента, абсолютно никъде в практиката не е приложим, аз в практиката си на съдия изобщо досега не съм срещал казуси, които да налагат употребата на МЧП...
...и да идеш при левитските свещеници и при онзи, който ще бъде съдия в онова време, и да ги попиташ; и те ще ти кажат решението на съда.
- RichterZR
- Младши потребител
Ако на някой му се намират професионални килъри ,моля да ги прати на email : natov@m4p.bg
- Sarkis_999
- Потребител
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|