начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Моля помогнете!

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Моля помогнете!

Мнениеот ii_st. » 08 Яну 2008, 14:04

Ако някой може да ми помогне: Трябват ми примерните тестове за интелигентност на института по психология на МВР. Ако може ......
ii_st.
Нов потребител

Мнениеот Biby » 09 Яну 2008, 17:41

Biby
Потребител

Мнениеот pencheva » 13 Яну 2008, 10:40

Навремето съм кандидатствала в Симеоново и тези тестове, които е предложила baby, нямат нищо общо с тестовете, които държахме там
pencheva
Младши потребител

Мнениеот Biby » 13 Яну 2008, 12:18

pencheva написа:Навремето съм кандидатствала в Симеоново и тези тестове, които е предложила baby, нямат нищо общо с тестовете, които държахме там
Така е. Аз също държах тези тестове преди години и бяха по-различни.
Но линковете, които дадох по-горе са от сайта на Института по психология на МВР.
http://www.psychology.mvr.bg/Information/default.htm
Biby
Потребител

Мнениеот kalahan » 13 Яну 2008, 13:02

Разбира се, че на сайта на Института по психология на МВР няма да сложат оригиналните тестове, тъй като тестовете са закупени от института и струват доста пари, а и си има авторски права над тях.
Така че всеки, който се интересува от тези тестове, би трябвало да има предвид авторските права и цената им.
Психологията също струва пари :lol: :lol:
"Страхливците умират много пъти преди смъртта си; смелият вкусва смъртта само веднъж"
(Шекспир-"Юлий Цезар")
kalahan
Потребител

Мнениеот ii_st. » 18 Яну 2008, 10:23

Знам, че струва пари, за това съм подготвена.
ii_st.
Нов потребител

Мнениеот zurik » 18 Яну 2008, 16:27

ii_st. написа:Знам, че струва пари, за това съм подготвена.

Не вярвам да се снабдите с оригиналните, а даже и да успеете, едва ли ще Ви помогнат с нещо. Особено личностните въпросници. Те са толкова голями като обем, и толкова много въпроси от тях се повтарят под различна форма на различни места, че единствения начин да се представите достойно на тях е да бъдете искрен. Относно тестовете за интелигентност- също мисля, че не подлежат на предварителна подготовка. Така че, като човек, който се е явявал на такъв изпит в Института по психология на МВР Ви казвам, че ако Ви предстои явяване и на Вас- няма никакъв смисъл от предварителна подготовка- просто добра и пълноценна почивка преди изпита.
И още нещо- най- важната част от явяването на психотест в Института по психология на МВР е събеседването с психолог, което протича около 40- 60 мин.
Примерните тестове за интелигентност са различни видове- с думи, с цифри, с фигури, и просто можете да си вземете от някоя книжарница сборник с такива за добиване на рутина при решаването им.
zurik
Младши потребител

Назад към Лекции и материали