- Дата и час: 22 Ное 2024, 18:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
kakvo e neobhodimo za da se mine izpita po M4P
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
kakvo e neobhodimo za da se mine izpita po M4P
Chuvam golemi legendi za tozi izpit. Na men mi predstoi da go durja lqtoto i iskam da znam otkude da cheta. Ot razlichni avtori li se chete ili trqbva da se nablqga na tova koeto e pisal Natov. A i tozi kazus vuzmojno li e da bude reshen ili kakto vijdam tuk vuv foruma bez nqkakkuv algoritum nemoje.
- ancient_lady
- Нов потребител
Аз държах изпита през зимната сесия на 2007 г. в СУ и това са ми наблюденията:
1) Достатъчно е да се посещават лекциите на проф. Натов редовно, а също така трябва да се прочете и неговият коментар на Кодекса на МЧП.
2) Силно препоръчвам да се посещават упражненията при Боряна Мусева - тя дава най-добрите съвети за това как се решават казусите. Също така е добре да се прочетат нейните статии.
3) На изпита се разрешава ползването на нормативните актове (КМЧП и различни регламенти), така че трябва да се запознаете и с тях - особено с регламентите на ЕС.
4) Много е важно да се решат колкото може повече примерни казуси.
5) И най-накрая много зависи кой ще ви проверява казуса Както е може би при всички писмени изпити.
Пак казвам - това е за СУ. В другите ВУЗ не знам как минава изпита.
1) Достатъчно е да се посещават лекциите на проф. Натов редовно, а също така трябва да се прочете и неговият коментар на Кодекса на МЧП.
2) Силно препоръчвам да се посещават упражненията при Боряна Мусева - тя дава най-добрите съвети за това как се решават казусите. Също така е добре да се прочетат нейните статии.
3) На изпита се разрешава ползването на нормативните актове (КМЧП и различни регламенти), така че трябва да се запознаете и с тях - особено с регламентите на ЕС.
4) Много е важно да се решат колкото може повече примерни казуси.
5) И най-накрая много зависи кой ще ви проверява казуса Както е може би при всички писмени изпити.
Пак казвам - това е за СУ. В другите ВУЗ не знам как минава изпита.
- elmazov
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|