- Дата и час: 25 Ное 2024, 20:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекции по Административно право и административен процес
|
|
86 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
административно право и процес
Ще бъда изключително благодарен ако пратите лекциите и на мен, тъй като много скоро ми предстои изпит, а нямам достатъчно материали. Моля пратете ги на mario_genov@abv.bg . Благодаря ви предварително
- mrstubbs
- Нов потребител
И аз ще съм много благодарна ако ми изпратите лекции по административен процес- iva_m_aleksieva@abv.bg
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- iveto
- Нов потребител
АПАП
Ако може и на мен да пратите лекциите по административно право и процес на e-mail - radev_s@abv.bg. Предварително благодаря.
- sastezatel
- Младши потребител
Moже ли и на мен rumianap@abv.bg
- rumipa
- Младши потребител
Ще е възможно ли да ми изпратите и на мен лекции по апп на r_monov@abv.bg .Благодаря предварително
- radix
- Нов потребител
Ако разполагате с лекции по АПАП при проф.Хрусанов моля пратете ми ги.Мейлът ми е tania_vall@abv.bg!!!
- mesalina
- Нов потребител
МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ЛЕКЦИИ ПО АП И АПроцес СЪОБРАЗЕНИ С АПК ДА МИ ГИ ПРАТИ НА katiaivanova7@abv.bg. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
- katia.ivanova
- Младши потребител
Здравейте! Бих искала, ако не ви представлява проблем да ми пуснете лекциите на klara_dencheva@abv.bg
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
- klarad
- Нов потребител
Здравейте,
Моля ако някой има възможност да ми прати лекциите по АПП при Хрусанов на diandraa@abv.bg; аз имам един вариант на лекциите, но от специалната част доста неща липсват благодаря предварително
Моля ако някой има възможност да ми прати лекциите по АПП при Хрусанов на diandraa@abv.bg; аз имам един вариант на лекциите, но от специалната част доста неща липсват благодаря предварително
- diandra
- Нов потребител
Предварително Ви БЛАГОДАРЯ !Ако е възможно и аз да очаквам на atmanolova@abv.bg...
- stanislav22
- Нов потребител
И аз бих искала да помоля някой да ми изпрати въпросните лекции по АПП и на мен на: iva_mareva@abv.bg Благодаря
- iva_82
- Нов потребител
Ще съм ви особено благодарнd,ако ми изпратите тези лекции,нали това са лекциите на Хрусанов или Костов?
unicorn_1@abv.bg
unicorn_1@abv.bg
- unicorn_
- Младши потребител
Моля, ако разполагате с актуални лекци по Административно право и процес, пуснете ги и на мен - julia_says@abv.bg
Много Ви благодаря, колеги.
Много Ви благодаря, колеги.
- julia_says
- Младши потребител
Zdraveite,
Molia, ako niakoi ima vazmojnost da mi izprati lekcii po administrativno pravo i proces (saobrazeni s apk) na e-mail elmarg@abv.bg.
Predvaritelno blagodaria
Molia, ako niakoi ima vazmojnost da mi izprati lekcii po administrativno pravo i proces (saobrazeni s apk) na e-mail elmarg@abv.bg.
Predvaritelno blagodaria
- zaika
- Нов потребител
Ще може ли някой да ми изпрати лекциите по Админостративно право. Спешно е и предварително благодаря!!! race_mania@abv.bg
- astral
- Нов потребител
Ако не Ви затруднява, МОЛЯ изпратете и на мен лекциите по АПП.
Благодаря Ви предварително, ако са съобразени с АПК.
dsluncho@abv.bg
Благодаря Ви предварително, ако са съобразени с АПК.
dsluncho@abv.bg
- sluncho
- Младши потребител
още една молба
колеги, моля ви, ще ми изпратите ли и на мене лекциите по административно право и процес на violeta_alex@abv.bg
- blueberry
- Нов потребител
Kolegi, molia vi pratete i na men lekciite po administrativno pravo i proces na mail: svetlinrusew@abv.bg
- svetlinrusew
- Нов потребител
Kolegi, molq vi pratete i na men lekciite po administrativno pravo i proces na mail: eli_sh@abv.bg. Blagodarq vi predvaritelno!!!
- eli_sh
- Нов потребител
86 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|