начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Търся "Пазарна икономика" на Здравко Гъргаров!

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Търся "Пазарна икономика" на Здравко Гъргаров!

Мнениеот INA_87 » 01 Авг 2007, 13:31

Здравейте!
Тази година завърших право-задочна форма на обучение в ЮЗУ. Скъсаха ме на изпита по Обща теория на пазарното стопанство. Искам да ви попитам, някой от вас има ли книгата "Пазарна икономика" на Здравко Гъргаров? Ако я има някой, склонен ли е да ми я продаде. Ако някой реши да го направи да ми пише на емайл адреса ми, който е: plamenovaina@abv.bg . В университета и по книжарниците я няма, затова се обръщам към вас.
Благодаря Ви предварително!
INA_87
Нов потребител

Мнениеот jnbibian » 09 Авг 2007, 16:53

В книжарницата на университета я имаше - 6 лв. /бяла малка книжка/
jnbibian
Младши потребител

Мнениеот Гост » 13 Авг 2007, 15:45

jnbibian написа:В книжарницата на университета я имаше - 6 лв. /бяла малка книжка/

Авторът има и друга такава,която е в доста по-пълен вариант,и която може да намерите в книжарница "Перун".МИО учат от нея.
Гост

Мнениеот senex » 13 Авг 2007, 15:47

advokat_nikolov написа:
jnbibian написа:В книжарницата на университета я имаше - 6 лв. /бяла малка книжка/

Авторът има и друга такава,която е в доста по-пълен вариант,и която може да намерите в книжарница "Перун".МИО учат от нея.
В ЮЗУ има ли МИО? :roll:
senex
Потребител

Мнениеот Гост » 13 Авг 2007, 16:27

senex написа:
advokat_nikolov написа:

Извинявай,само Международни отношения,в Правно-историческия факултет.
Гост

Мнениеот senex » 13 Авг 2007, 16:30

advokat_nikolov написа:
senex написа:
advokat_nikolov написа:

Извинявай,само Международни отношения,в Правно-историческия факултет.
Няма проблем, но за пръв път чух подобно нещо и затова те попитах.
senex
Потребител

Мнениеот Schneewittchen » 14 Сеп 2007, 00:10

Ina,moje bi dosta kasno vijdam tova,koeto si napisala,poneje,dokolkoto znaq v sabota e popravkata po OTPS.Moga da ti q dam,ako ti trqbva vbade6te!e,pojelavam ti da go vzeme6 izpit4eto sega,v sabota! :wink: Ako ti trqbva sled tova ili ne se qvqva6 sega,pi6i mi,6te se sre6tnem i 6te ti go dam za neobhodimoto ti vreme,za da se podgotvi6 za izpita.U4ebnikat,koito ti trqbva za hubava ozenka ne e tozi beliqt,a tozi,koito se kazva:Ikonomika i pazar"-sini4ak e i otpred na korizata sa Dvete petrolni kuli.Mislq 4e govorim za edin i sa6ti i v deistvitelnost ve4e go nqma v knijarnizite.O6te prez June go nqma6e.
Uspeh!
Schneewittchen
Нов потребител

...

Мнениеот M.Borisova » 18 Окт 2007, 09:53

и двата учебника не стават, на теста по ОТПС има съвсем различни въпроси от материята в учебниците, една приятелка учи и от двата учебника и пак бе скъсана. Затова най - важното е да отговорите с ваши думи на въпросите на теста, да покажете мислене, а не зубрене. Аз направих така и изкарах 4 от първия път! Успех!
"Правото е изкуството на доброто и справедливостта" Целз
M.Borisova
Младши потребител

Re: ...

Мнениеот jnbibian » 18 Окт 2007, 11:08

M.Borisova написа:и двата учебника не стават, на теста по ОТПС има съвсем различни въпроси от материята в учебниците, една приятелка учи и от двата учебника и пак бе скъсана. Затова най - важното е да отговорите с ваши думи на въпросите на теста, да покажете мислене, а не зубрене. Аз направих така и изкарах 4 от първия път! Успех!

Абсолютно невярно.
Учих само по белия учебник и о, изненада - от първия път 6 :twisted:
Само, че трябва да съобразиш кои думички да изпишеш дааа...
jnbibian
Младши потребител

Мнениеот derecho » 14 Фев 2008, 14:08

Моля Ви ако някой има бялата книжка по Икономика и пазар нека ми пише kostova_monika@abv.bg Благодаря предварително!!!!!
derecho
Нов потребител

Назад към Лекции и материали