начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Помощ - трябват ми лекции от ЮЗУ за първи курс

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Помощ - трябват ми лекции от ЮЗУ за първи курс

Мнениеот platina » 22 Юли 2007, 02:44

Колеги, поради изгубена академична справка, която НЕ МОЖЕ да се възстанови по една или друга причина/дълга тема/ са ми изчезнали оценките от първи курс в ЮЗУ, а аз вече съм семестриално завършила, ако може да се нарече така, защото съм взела всички изпити до края...
Отново се налага да взема изпитите от първи курс и ми трябват лекциите по:
1.ПОЛИТОЛОГИЯ
2.ОБЩА ТЕОРИЯ НА ПРАВОТО
3.ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО
4.СОЦИОЛОГИЯ НА ПРАВОТО
5.РИМСКО ЧАСТНО ПРАВО
6.ОБЩО УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА
7.ОТПС
Мейла ми е platina@abv.bg
Предварително благодаря :lol:
platina
Младши потребител

Мнениеот ivalina » 22 Юли 2007, 22:56

нямам лекции и немога да ви помогна, но как така ще се явявате пак.Търсете си правата.Има протоколи които са в преподавателите и се пазят от тях искайте си ги.Това е нелепо.Аз имах подобен проблем , когато се явявах на държавните изпити, изкарахаме че не съм вземала 2 изпита.Но с тичане на пред назад всичко се оправи.
ivalina
Младши потребител

Мнениеот platina » 23 Юли 2007, 20:37

ivalina написа:нямам лекции и немога да ви помогна, но как така ще се явявате пак.Търсете си правата.Има протоколи които са в преподавателите и се пазят от тях искайте си ги.Това е нелепо.Аз имах подобен проблем , когато се явявах на държавните изпити, изкарахаме че не съм вземала 2 изпита.Но с тичане на пред назад всичко се оправи.

Там е работата, че първи курс съм го държала в НБУ София, а те имали изгорял архив и не могат да ми дадат копие :( :?
platina
Младши потребител

Re: Помощ - трябват ми лекции от ЮЗУ за първи курс

Мнениеот Гост » 26 Юли 2007, 22:11

platina написа:Колеги, поради изгубена академична справка, която НЕ МОЖЕ да се възстанови по една или друга причина/дълга тема/ са ми изчезнали оценките от първи курс в ЮЗУ, а аз вече съм семестриално завършила, ако може да се нарече така, защото съм взела всички изпити до края...
Отново се налага да взема изпитите от първи курс и ми трябват лекциите по:
1.ПОЛИТОЛОГИЯ
2.ОБЩА ТЕОРИЯ НА ПРАВОТО
3.ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО
4.СОЦИОЛОГИЯ НА ПРАВОТО
5.РИМСКО ЧАСТНО ПРАВО
6.ОБЩО УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА
7.ОТПС
Мейла ми е platina@abv.bg
Предварително благодаря :lol:

Ако бях на ваше място щях да си прережа вените или щях да легна на жп линиите(черен хумор :D ).Та това са 7 изпита и при положение,че сте ги взела,пак ще се явявате,защото някой не си е свършил работата.Но това е отвратително :x

Какво Римско право,като в първи курс,поне тази година,не сме го изучавали.
Гост

Назад към Лекции и материали