- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся лекции
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Търся лекции
Колеги, надявам се че вече някой от вас ще ми помогне. Трябват ми лекции по Местно самоуправление, История на българската дипломация и Политология. Мейла ми е: soni_tt@abv.bg
- soni_tt
- Младши потребител
Колега мога да ви помогна само с лекции по политология и то само ако са на същия преподавател.Къде учите и кой ви води лекции?
- milenaaa
- Потребител
За съжаление не мога да ви помогна,аз не уча там.Дори и да Ви ги пратя няма да ви послужат.Съжалявам.Но все пак ви пожелавам успех на изпита.
- milenaaa
- Потребител
Щом мислите, че няма да ми свършат работа -ок. Аз исках просто да имам някаква сламка за този изпит. Успех и на Вас!
- soni_tt
- Младши потребител
Здравейте.Изпита никак не е труден,а е дори доста лек.Мисля че ще се справите и без сламки.На някои от въпросите може да отговорите и от обща култура.Поне при нас можеше.Въпросите са от типа на:Каква държава е България?-президентска,полупрезидентска или парламентарна.Както и пример за държави с различно управление.Кои са трите власти?Каква функция има президента и така нататък.Лесен е изпита не се притеснявайте.Успех
- milenaaa
- Потребител
Моля не отговаряйте така ще ви скъсат на изпита.Макар че почти съм съгласна с колегата.Но дали професорът е на същото мнение?
- milenaaa
- Потребител
milenaaa написа:Моля не отговаряйте така ще ви скъсат на изпита.Макар че почти съм съгласна с колегата.Но дали професорът е на същото мнение?
А как точно да разбирам този въпрос "Каква държава е България?"?
- cokomir
- Младши потребител
Е прав сте че не съм се изразила особено правилно,за което се извинявам,но все пак мисля че добре разбирате какво съм имала предвид.
- milenaaa
- Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|