- Дата и час: 22 Ное 2024, 18:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
давам лекциите по Търговско; Семейно и наследствено право
|
|
36 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
давам лекциите по Търговско; Семейно и наследствено право
В продължение от темата по-долу за материалите по осигурително, наказателно право и процес, на колегите, на които обещах да го сторя, давам и лекциите по Търговско и по Семейно и наследствено право.Следващите материали, които ще пусна, ще бъдат пълен конспект за държавния изпит по НПН. e-mail: adv_petrov@mail.bg.
Не използвам форума за комуникация.
Успех на всички - на мен са ми помагали и аз помагам:)
P_petroff
P_petroff
- P_petroff
- Младши потребител
Re: давам лекциите по Търговско; Семейно и наследствено прав
P_petroff написа:В продължение от темата по-долу за материалите по осигурително, наказателно право и процес, на колегите, на които обещах да го сторя, давам и лекциите по Търговско и по Семейно и наследствено право.Следващите материали, които ще пусна, ще бъдат пълен конспект за държавния изпит по НПН. e-mail: adv_petrov@mail.bg.
P_petroff
Pisah Vi na e-maila, za da vi pomolq za lekciite, admirirashto e tova, che pomagate, smqtam, che dori i vseki student da pritejava edni i syshti lekcii, ne vseki se podgotvq po ednakyv nachin, zatova nedoumqvam zashto nqkoi kolegi prodyljavat da si kriqt lekciite!!!
Iskreno Vi blagodarq oshte vednyj!Uspehi!
- MaRRRie
- Младши потребител
Здравейте колега,
бихтге ли ми пратили и на мен лекциите по търговско право, облигационно право и МЧП на amulet@mail.bg.
Благодария Ви.
бихтге ли ми пратили и на мен лекциите по търговско право, облигационно право и МЧП на amulet@mail.bg.
Благодария Ви.
- amulet
- Нов потребител
Interesuvat me lekciite po Tyrgovsko i Semeino i Nasledstveno, e-malyt mi e marrrie83@yahoo.com
IZvinqvam se,che pak pisha, no ne sym sigurna ,che ste mi poluchili e-maila. Blagodarq iskreno!
IZvinqvam se,che pak pisha, no ne sym sigurna ,che ste mi poluchili e-maila. Blagodarq iskreno!
- MaRRRie
- Младши потребител
моля лекциите по Търговско право Е-майл nicki_iliev@yahoo.com .... много ще съм Ви благодарен колега!
- nicki_iliev
- Младши потребител
И аз бих помолила за лекциите по Търговско. Благодаря предварително
softeva@abv.bg
softeva@abv.bg
- elsof
- Нов потребител
Ako ne e problem
Bihte li ispratili i na men materialite s koito razpolagate! Az ve4e vi pisah na e-mail,no mi triabvat i po targovsko i po osogoritelno. izida_83@abv.bg
- renince
- Нов потребител
Здравейте!!!И аз моля за лекции:)
Моля,ако някои има лекциите по семейно и наследствено право,както и по търговско, да ми ги прати на е-mail:borislava__petrova_borisova@abv.bg.Мерси предварително!Ако някой иска други материали и аз съм на среща!Чао за сега
- borislavapb
- Младши потребител
Здравейте
Здравейте колега,
бихтге ли ми пратили и на мен лекциите по Търговско , Семейно и наследствено право на е-mail mck_jl@abv.bg
Благодаря предварително
бихтге ли ми пратили и на мен лекциите по Търговско , Семейно и наследствено право на е-mail mck_jl@abv.bg
Благодаря предварително
- marss
- Нов потребител
i na men ako moje petiasv@mail.bg
- petias1
- Нов потребител
моля бихте ли ми пратили и на мен hariman@mail.bg
- hariman
- Потребител
хора :
Първо като отваряте една такава тема направете един общ мейл и сложте там материалите . И всеки колега да може да бърка и да си взима :
Пример:
На адрес pravo_durjavni_izpiti@abv.bg с парола "uspehkolegi" - в темата за материали за ДИ така направиха хората.
Първо като отваряте една такава тема направете един общ мейл и сложте там материалите . И всеки колега да може да бърка и да си взима :
Пример:
На адрес pravo_durjavni_izpiti@abv.bg с парола "uspehkolegi" - в темата за материали за ДИ така направиха хората.
- Sarkis_999
- Потребител
Ако имате възможност бихте ли пратили лекциите по семейно и наследствено и на lora_22_bs@abv.bg
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- lora_ivanova
- Нов потребител
Bihte li gi pratili i na men? Prevdaritelno blagodarq:) mimi_bakalova@yahoo.com
- mimi_bakalova
- Нов потребител
НЕ Е МОЯ РАБОТА ДА СЕ БЪРКАМ,НО КОЙТО ИСКА ЛЕКЦИИ ДА ИЗПОЛЗВА ДАДЕНИЯ ОТ Г-Н ПЕТРОВ e-mail :
"E-mail: adv_petrov@mail.bg.
Не използвам форума за комуникация. " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ НУЖНИТЕ ВИ ЛЕКЦИИ
"E-mail: adv_petrov@mail.bg.
Не използвам форума за комуникация. " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ НУЖНИТЕ ВИ ЛЕКЦИИ
- erika
- Младши потребител
може ли и на мен да ми изпратите лекциите? sami_25@abv.bg
- sami_25
- Нов потребител
Re: давам лекциите по Търговско; Семейно и наследствено прав
[Zdraveite,kolega,molia vi da mi izpratite lekziite,koito imate po turgovsko pravo.Mnogo blagodaria.Mail-a mi e buba_@yahoo.comquote="MaRRRie"]
Pisah Vi na e-maila, za da vi pomolq za lekciite, admirirashto e tova, che pomagate, smqtam, che dori i vseki student da pritejava edni i syshti lekcii, ne vseki se podgotvq po ednakyv nachin, zatova nedoumqvam zashto nqkoi kolegi prodyljavat da si kriqt lekciite!!!
Iskreno Vi blagodarq oshte vednyj!Uspehi![/quote]
P_petroff написа:В продължение от темата по-долу за материалите по осигурително, наказателно право и процес, на колегите, на които обещах да го сторя, давам и лекциите по Търговско и по Семейно и наследствено право.Следващите материали, които ще пусна, ще бъдат пълен конспект за държавния изпит по НПН. e-mail: adv_petrov@mail.bg.
P_petroff
Iskreno Vi blagodarq oshte vednyj!Uspehi![/quote]
- miretta
- Нов потребител
Ако имате възможност да ми изпратите тези лекции на vapros4e@abv.bg
Ще съм Ви много благодарна )
Ще съм Ви много благодарна )
- vapros4e
- Младши потребител
36 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|