- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЗУТ-лекции
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
ЗУТ-лекции
Много Ви моля трябват ми спешно лекции по ЗУТ!Моля пращайте ми ги на viki_eneva@abv.bg!Благодаря
- viki_viki
- Младши потребител
Re: ЗУТ-лекции
viki_viki написа:Много Ви моля трябват ми спешно лекции по ЗУТ!Моля пращайте ми ги на viki_eneva@abv.bg!Благодаря
Че защо са ти лекции,нали има Закон оттам мисля,че ще ти е по-добре да четеш.
Успех
- milenaaa
- Потребител
Не съм съгласен с горното мнение, че в ЗУТ всичко пише.Към закона има няколко съществени наредби.Впрочем за кой университет и преподавател става дума?
- georgi07
- Потребител
Много странен въпрос. Поне за мен!
Какво значи лекции по ЗУТ???
Да не би да са сменили тотално делението на правните отрасли по настоящем в университетите?
Аз едно време не съм изучавала дисциплина ЗТСУ.
Явно всичко се променя твърде бързо.
Като разясните какво е лекции по ЗУТ, може ли да хвърлите като пост във форума част от една такава лекция.
Извинете любопитството ми, но ми е много интересно що за чудо е това.
Може би г-н Савин Ковачев (чест и почитания) е сътворил най-накрая и нова учебна дисциплина.
Какво значи лекции по ЗУТ???
Да не би да са сменили тотално делението на правните отрасли по настоящем в университетите?
Аз едно време не съм изучавала дисциплина ЗТСУ.
Явно всичко се променя твърде бързо.
Като разясните какво е лекции по ЗУТ, може ли да хвърлите като пост във форума част от една такава лекция.
Извинете любопитството ми, но ми е много интересно що за чудо е това.
Може би г-н Савин Ковачев (чест и почитания) е сътворил най-накрая и нова учебна дисциплина.
-
cleo - Потребител
съвет и от мен- има изобилна съдебна практика както по приложението на ЗУТ, така и по приложението на нердбите , а за лекции...???....ако имаш предвид коментари на закона , то отново бих казала ,че има също доста изписано!!!
успех!!!
успех!!!
- niq
- Младши потребител
Колеги, препоръчайте ми добър коментар на ЗУТ...явно само със закона не мога да се справя. Мисля, че има такъв коментар на Владимир Петров, но определено е изчерпан...ако сте попадали на нещо добро...ще ви бъда задължена....
- pleasure
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|