начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Тестове по гражданско право

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Тестове по гражданско право

Мнениеот mushushu » 07 Мар 2007, 23:45

Здравейте! С риск да повторя темата - моята молба се отнася до искане за наличие на тестове по ГП - ако някой е попадал на такива, моля да ги paste-ни. Във ВТУ се ползва като входящ за допускане до самия изпит. Моята цел е да се тренирам да синтезирам цялата информация, а в крайна сметка всичко др остава до решението на Таков. Благодаря предварително!
mushushu
Младши потребител

тестове по Гражданско право

Мнениеот diksiland » 15 Мар 2007, 19:58

Здравей! Аз също се интересувам от тези тестове,т.к. ми предстоят и съм силно притеснен,защото знам че преподавателя по ГП във ВТУ е доста взискателен(меко казано).Ако получиш някаква информация относно тези тестове ще съм ти благодарен да ми пишеш на e-mail: diko2001@abv.bg
diksiland
Нов потребител

Мнениеот mushushu » 16 Мар 2007, 23:47

Не ще бъде проблем за мен , разбира се да препратя тестове, но както разбирам и както, може би и на теб ти е известно - това е нова практика - с тестовете имам пред вид. Ако все пак не се появи наличност от този вид материал, ти желая успех на изпита! :)
mushushu
Младши потребител

казуси и тестове ГП

Мнениеот santutzo » 08 Юни 2007, 15:10

Здравейте
Ако някой в крайна сметка се сдоби с казуси и тестове по ГП ,то моля да ми ги прати
Благодря предварително.
Последна промяна santutzo на 03 Мар 2008, 17:18, променена общо 1 път
santutzo
Нов потребител

Мнениеот mushushu » 08 Юни 2007, 16:41

Ох. Никой нищо не е придобил, а на всички мн. ни се иска!!!

Успех на всички на изпита!!! :wink:
mushushu
Младши потребител

Re: Тестове по гражданско право

Мнениеот Гост » 09 Юни 2007, 15:37

mushushu написа:Здравейте! С риск да повторя темата - моята молба се отнася до искане за наличие на тестове по ГП - ако някой е попадал на такива, моля да ги paste-ни. Във ВТУ се ползва като входящ за допускане до самия изпит. Моята цел е да се тренирам да синтезирам цялата информация, а в крайна сметка всичко др остава до решението на Таков. Благодаря предварително!

Ехе,при вас,във ВТУ,било живот-с тест,ами колоквиуми не държите ли?

При нас колоквиума е нещо като редовен изпит-2 въпроса,а трябва да знаеш по двата-иначе "слаб" :D
Гост

test - ДА, АМА НЕ

Мнениеот mushushu » 13 Юни 2007, 15:31

Здравейте, пояснявам - тестът е само, за да те допуснат до устен. А щом има такава форма на "изпитване", то не ще бъде лошо и по този начин да си пробва човек знанията.

Не се "възмущавайте" във Варна цяло Римско го взеха на тест!!!
mushushu
Младши потребител

Назад към Лекции и материали