- Дата и час: 28 Ное 2024, 14:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лекции по гражданско право на доц.Иван Русчев
|
|
Ако може и аз да се включа в списъка на желаещите лекциите и тестовете на г-н Русчев. Ще бъда благодарна, ако някой от тези, които вече са ги получили, да ми ги прати и на мен на e-mail: [img]jason_jessy_1981@abv.bg[b] [b]ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ЩАСТЛИВА 2007-ма :lol: [/b]
ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ЩАСТЛИВА 2007-ма :lol: [/b]
- JeSsY_1981
- Нов потребител
Искам да благодаря на колегата, който се отзова на молбата ми и ми изпрати лекциите. Благодаря му и за пожеранието за новогодишната вечер:) Искаше ми се това да стане лично с e-mail, но поради причини, които не искам да споменавам, се налага да изкажа благодарностите си във форума. ОТНОВО С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
А за лекциите мога да кажа само, че до сега не съм имала честта да срещна така подредени и систематизирани лекции.
БРАВО, КОЛЕГА! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ СТЕ СЕ ПОГРИЖИЛИ НЕ САМО ДА ГИ "КАЧИТЕ", НО И ДА ГИ СПОДЕЛИТЕ С НАС :lol:
А за лекциите мога да кажа само, че до сега не съм имала честта да срещна така подредени и систематизирани лекции.
БРАВО, КОЛЕГА! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ СТЕ СЕ ПОГРИЖИЛИ НЕ САМО ДА ГИ "КАЧИТЕ", НО И ДА ГИ СПОДЕЛИТЕ С НАС :lol:
- JeSsY_1981
- Нов потребител
Лекците на Русчев по ГП.
Честита Нова Година и нека тя бъде доходоносна!!
моля да ми се изпратят лекциите по ГП на Русчев на адрес novae@dir.bg
моля да ми се изпратят лекциите по ГП на Русчев на адрес novae@dir.bg
- Imperator
- Потребител
Здравейте и Честита Новата 2007 Година!
Много моля, ако може и на мен да пратите лекциите на доц. Русчев.
mardrag2003@yahoo.co.uk
Предварително Ви благодаря.
Много моля, ако може и на мен да пратите лекциите на доц. Русчев.
mardrag2003@yahoo.co.uk
Предварително Ви благодаря.
- drept
- Младши потребител
JeSsY_1981 написа:Искам да благодаря на колегата, който се отзова на молбата ми и ми изпрати лекциите.
Джеси, включи се вече и ти в акцията. Бих се радвала да получа и аз тези прословути лекции на имейл softy@abv.bg
- softy
- Младши потребител
Да Ви е Честита Новата 2007 Година!
Искам да помоля и на мен да изпратите лекции по гражданско право на доц.Русчев.
Ето на този емайл: j_andreev@lex.bg
Преварително ти благодаря!
Искам да помоля и на мен да изпратите лекции по гражданско право на доц.Русчев.
Ето на този емайл: j_andreev@lex.bg
Преварително ти благодаря!
- j_andreev
- Нов потребител
Привет, колега!
Тъй като, всеки уважаващ себе си като юрист, изчитане няма на всичко, свързано с правото и аз МОЛЯ, ако не ти представлява трудност, да ми изпратиш лекциите на доц.Русчев по Гражданско право. Пощата ми е m_yordanova@lex.bg.
Благодаря предварително!
Успешна да е новата 2007-ма година за теб и за всички колеги от форума! "Харна и хонорарна", както се казва
Тъй като, всеки уважаващ себе си като юрист, изчитане няма на всичко, свързано с правото и аз МОЛЯ, ако не ти представлява трудност, да ми изпратиш лекциите на доц.Русчев по Гражданско право. Пощата ми е m_yordanova@lex.bg.
Благодаря предварително!
Успешна да е новата 2007-ма година за теб и за всички колеги от форума! "Харна и хонорарна", както се казва
- m_yordanova
- Младши потребител
давай и на мен ppetrov77@abv.bg
- astroloy
- Младши потребител
Много скоро имам изпит при доц.Русчев и нещо много ме наплашихте.Много ви моля, изпратете ми прословутите тестове и казуси , за да имам някаква представа за какво става въпрос на poison_suzie@abv.bg. Благодаря ви предварително
- little_lawyer
- Нов потребител
колеги може ли да ми изпратите и на мен лекциите по ГП на доц. Русчев, че и не мен ми предстои изпит на адрес :cvetyignatova@abv.bg. Благодаря предварително
- fiorella
- Нов потребител
Колега, може ли и на мен да ги изпратите
на адрес
sbt_toshev@abv.bg
Благодаря ви, предварително и успешна година.
на адрес
sbt_toshev@abv.bg
Благодаря ви, предварително и успешна година.
- sbt
- Нов потребител
Хиляди благодарности на колегата Georgi_T за изпратените лекции..
Колеги, тези които сте си взели изпита при Русчев кажете нещо повече за това. Успех на всички
Колеги, тези които сте си взели изпита при Русчев кажете нещо повече за това. Успех на всички
- fiorella
- Нов потребител
Ами взех си го от 2-рия път. Мога да кажа, че си е и до късмет, защото зависи от това какви въпроси и КАК ще бъдат зададени... Важно е да се знае...А казусът вече - чист късмет...Теорията се научава с четене, но всеки казус е индивидуален и е субективно...Обърнете внимание на подробностите, четете лекциите внмимателно, примерите, които е давал на лекции и...успех.
- got
- Младши потребител
melbi написа:Русчев е пич. Пък ако ще и да ме къса 10 пъти.
И аз съм на това мнение. Рядко се среща преподавател, който да преподава така добре. А и лафовете са му много яки!
- kerry
- Младши потребител
здравейте
по мое мнение доц. Русчев е ужасен, когато става въпрос за изпит. не знам как и от кого се проверяват тестовете, но оценяването е напълно необективно, а когато пожелах да си видя работата той каза, че ще ги РАЗСЕКРЕТИ след 2 години!!!
четете си проф. Павлова и да не ви пука за изпита. тя е № 1 за ГПОЧ
по мое мнение доц. Русчев е ужасен, когато става въпрос за изпит. не знам как и от кого се проверяват тестовете, но оценяването е напълно необективно, а когато пожелах да си видя работата той каза, че ще ги РАЗСЕКРЕТИ след 2 години!!!
четете си проф. Павлова и да не ви пука за изпита. тя е № 1 за ГПОЧ
- hwang
- Младши потребител
|
|