- Дата и час: 29 Ное 2024, 00:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Теми за публичноправни науки
|
|
ako e vazmojno da mi prati nqkoi i na men temite za pybli4nopravni 6te sam mnogo blagodarna:) - rosi_1981@abv.bg. A NA VSI4KI POJELAVAM VESELO POSRE6TANE NA NOVATA GODINA!
- JeSsY_1981
- Нов потребител
Теми по публичноправни науки
Колеги съжалявам, че се забавих с изпращането на темите на последните които ги искаха.Пожелавам успех на всички. Весело посрещане на настъпващата 2007 година,дано е успешна за всички нас - МЛАДИТЕ АДВОКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
Нека хора като Гунева и Чинова не смачкват самочувствието ни! Нека всеки от нас има вярата необходима ни да се справим със всяка трудност.
Нека хора като Гунева и Чинова не смачкват самочувствието ни! Нека всеки от нас има вярата необходима ни да се справим със всяка трудност.
- marmaid
- Младши потребител
Kolegi strahotni ste blagodarq Vi,polu4ih temite okolo 4 pati i prodaljavam da gi polu4avam,ako nakoi jelae da gi polu4i ot men s udovolstvie ste se otzova.....n_bankov@abv.bg
- Bankov
- Нов потребител
Mnogo blagodarq za temite! Naistina vi pojelavam edna uspeshna godina v profesionalno, materialno, dushevno i nai-ve4e duhovno otnoshenie. Bog da vi blagoslovi!
- vesvet
- Нов потребител
Аз също искам да благодаря за това, че се отзовахте на молбата ми и ми изпратихте темите.НЕКА НОВАТА 2007 ГОДИНА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ - имеме ли го всичко останало ще си дойде само
- JeSsY_1981
- Нов потребител
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, КОЛЕГИ!!!!! Моля, някой да изпрати темите по публичноправни науки и на мен на e-mail: monique_mm@abv.bg. Благодаря Ви, предварително!!!
- monntes
- Младши потребител
ЧНГ, Колеги! Моля, да ми изпратите въпросните теми на адрес - kiara85@abv.bg. Благодаря Ви, предварително!
- kiara.
- Младши потребител
искам да попитам смятате ли че темите са добре разработени за държавен изпит
и ако има някой от Пловдив дали знаят нещо за Евгени Танчев как изпитва ?
и ако има някой от Пловдив дали знаят нещо за Евгени Танчев как изпитва ?
- viki84
- Младши потребител
тамите за публичноправните науки
Колеги,ако някой вече има темите, моля ви пратете ми ги и на мен - adv_petrov@abv.bg. Аз пък сам пуснал по-надолу едни лекции по наказателно право и процес и по осигурително - да помогна и аз с каквото мога;)
- adv_petrov
- Младши потребител
Moje li i na men da mi pratite temite po publuchnopravni nauki - juliavg@abv.bg - dano ne ti e pisnalo ve4e da gi prashtash na tolkova hora.... Mersi
- julianas
- Нов потребител
Колеги, тъй като от момента на искането на лекции е минало известно време, нека тези които имат нужда от такива да ми пишат на cue_bid@abv.bg
Ще се опитам да им ги изпратя съответно в най - кратки срокове.
Ще се опитам да им ги изпратя съответно в най - кратки срокове.
- cue_bid
- Младши потребител
КОЛЕГИ И АЗ МОЛЯ ЗА ТЕМИТЕ ПО ПУБЛИЧНО ПРАВО НА PPETROV77@MAIL.BG
- astroloy
- Младши потребител
КОЛЕГИ И АЗ МОЛЯ ЗА ТЕМИТЕ ПО ПУБЛИЧНО ПРАВО НА PPETROV77@MAIL.BG
- astroloy
- Младши потребител
Благодаря много на marmaid за темите по публичноправни науки .Днес бях на изпит и си го взех с 6 така че страшно много съм му благодарна .
желая успех на всички колеги
желая успех на всички колеги
- viki84
- Младши потребител
Едно уточнение до viki84 - жена съм,но в последно време ми говорят в мъжки род.Нека viki84 напише казуса.Честито от мен за успеха.Моят изпит по публичноправни също вече е определен и имам малко време да се доподготвя.Пожелавам успех на всички колеги!!!
- marmaid
- Младши потребител
Ако е възможно би хискал д получа и аз темите по публичноправни науки. Благодаря Ви предварително! ivanuzzi@abv.bg
- ivanuzzi
- Младши потребител
Ако е възможно бих искала да получа и аз темите по публичноправни науки milena99@abv.bg. Благодаря предварително
- juju99
- Нов потребител
|
|