начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

Потребител:Анонимен

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Потребител:Анонимен

Мнениеот lara » 12 Юли 2002, 01:36

Влизам във форума на лекс-а през пощата, но понякога в десния ъгъл не се появява моят nick, а потребител:анонимен. Когато отговарям на съобщение и си пиша името, се появява надпис от рода на: "това име вече е заето от друг потребител". Защо?
lara
Младши потребител

Re: Потребител:Анонимен

Мнениеот Begemot » 12 Юли 2002, 10:05

Според мен, драга ми Lara, отговорът на въпроса е много прост - името е много популярно и сума народ се пъха къде ли не именно с него. Мислех си, че мойто е оригинално, но се оказва, че на доста места вече е заето :(
Така отговорът на твоя въпрос се формя в една изтъркана максима - нищо ново под слънцето - съжалявам.
Твой кот Бегемот
Begemot

Мнениеот admin » 12 Юли 2002, 19:47

Za da ne se poqveva potrebitel anonimen trqbva da se lovate v member chasta na lex.bg.
Ako otvorite direktno foruma i ste anonimni ot linka "Vhod" mojete da se lognete v sistemata.
admin
Младши потребител

Мнениеот anonimen » 27 Юли 2002, 12:15

Не си прав, admin,
Колкото и да се лог-вам, като отворя конкретна нишка и ми сменя ник-а с надпис "анонимен".
Може да е, защото сега съм се вързал от dial-up...
anonimen

Мнениеот snakemoon » 27 Юли 2002, 14:14

И на мен ми омръзна да пренастройвам браузъра си за да влизам във форума като hebigatsu, а пък за чата да не говорим, колкото и да свалям защитите на браузъра, каквито и варианти на настройки да правя не ми се отваря аплета и не мога да ползвам чата. Не мисля, че това е от вида на връзката, защото съм пробвал и през дайл-ъп и през линейна връзка. Ако програмата изисква някакви специални настройки или определен софтуер мисля, че трябва да бъде оповестено по подходящ начин, защото станахме доста тези, които не можем да ползваме вече доста от услугите на портала.
snakemoon

Мнениеот admin » 27 Юли 2002, 15:16

Za da ne ste anonimni trqbva da ne vi e zabraneno cookietata i za vi e nastroen chasovnika na pc-to pravilno - cookieto nai veroqtno vi expirva zashtot chasovnika ne e veren - ot syobrajeniq za sigyrnost e napraven taka
admin
Младши потребител

Мнениеот anonimen 2 » 28 Юли 2002, 23:37

kakvo e "cookietata "? :))
anonimen 2

Мнениеот hebigatsu » 29 Юли 2002, 11:32

Каквото и да правя пак нямам достъп до чата, явно проблема не е в настройките на браузъра.
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот stoyan_ » 29 Юли 2002, 15:34

shte sloja i html chat i togava veche shte mojesh da vlizash
stoyan_

Мнениеот stoyan_ » 29 Юли 2002, 15:36

bi trqbvalo veche da nqma znachenie :)))) napravih go da ne expirva dokato shte lognati s user i pass v lex.bg
stoyan_

Назад към Общи дискусии