начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Изчистване на досие и глоба за кражба.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изчистване на досие и глоба за кражба.

Мнениеот ubar4eto » 22 Апр 2016, 08:09

Здравейте.
Имам няколко въпроса и ще се радвам някой да ми ги разясни.
Аз съм студент на 19г, бях обвинен в гражба в магазин на минимална стойност <10лв. и сега искам да знам какво ще се случи по нататък. Ще ми бъде ли наложена глоба и ако да на каква стойност ще е тя. Това предполагам ще влезне в досието ми, което ще ми го поискат ако реша да работя някъде за това питам, ще мога ли да си "изчистя" досието по някакъв начин.
ubar4eto
Нов потребител

Re: Изчистване на досие и глоба за кражба.

Мнениеот potrebitel777 » 22 Апр 2016, 09:13

Тц тц...какво Ви става бе хора. Случая ти затвърждава позицията ми, която съм изказал в темата за реабилитацията. Спокойно, за съжаление или не, ще отървеш кожата. За работа, евентуално ще ти искат удостоверение за съдимост, което в твоя случай ще бъде един бял лист с надпис Неосъждан. Дерзай!
potrebitel777
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ