начало

244 кандидати са допуснати до външния конкурс за административните съдилища 244 кандидати са допуснати до външния конкурс за административните съдилища

Дело за обезщетение

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дело за обезщетение

Мнениеот juliagyurova » 18 Апр 2016, 13:47

Здравейте,
Имам заведено дело за обезщетение при претърпени щети срещу държавата с влязло в сила решение за изплащане на определената сума на втора инстанция.Проблемът е, че се намирам в Германия и адвоката, който водеше делото иска да му направя пълномощно, чрез което определената сума да бъде изплатена на него. Не съм наясно първо с размера на тази сума и чесно казано не мога да му се доверя ( познат е на бившия ми съпруг). Към кого да се обърна за помощ, при условие че не знам дори номера на делото? Знам само,че на първа инстанция бяхме в Соф. Градски съд. И въобще възможно ли е да направя нещо от тук или задължително трябва да се върна в България? Също какъв е срока за изплащане на обезщетението?
Предварително благодаря за отговорите.
juliagyurova
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ