начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Връщане на уред в магазин

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Връщане на уред в магазин

Мнениеот slavi09 » 02 Мар 2016, 21:24

Здравейте.
Купихме си пералня от търговска верига в понеделник.Вчера ми я доставиха, а днес исках да я пусна в действие.В магазина преди да я платя я огледах и нямаше никакъв дефект.Днес когато тръгнах да я свързам и махайки кутията от кашон от горната част на пералнята забелязах, че програматора е завъртях на страни,Блокиран и пукнатина.Барабана не се върти свободно, а издава един стърежещ звук.
Веднага се обадих по телефона в магазина и те ме обвиниха че при доставката съм се бил разписал, че е годна за употреба.Аз им отговорих, че в магазина я огледах и нямаше този дефект а за барабана няма и как да разбера.
Сега пералнята стой почти неразпечатана.
Някой ще може ли да ми отговори какви са ни правата в този случай?
slavi09
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ