начало

Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС

Присъединяване към ЕнергоПро

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Присъединяване към ЕнергоПро

Мнениеот qvatro » 13 Дек 2014, 21:48

Здравейте,
Закупих поземлен имот в който няма ток.След като ЕнергоПро разгледа молбата ми за присъединяване, ми отказа.Обясниха ми,че изградената мрежа е на частна кооперация. Казаха ми да се свържа с председателя на кооперацията и от него да поискам съгласие за включване.Като получа съгласие заверено при нотариус, тогава пак да отида при тях.Лошото е ,че председателя е починал ,замесникът му също е починал.Свързах се със секретаря на кооперацията- той ми отказа съдействие с мотивът че няма нужните документи за пред нотариуса.Какво мога да направя.
qvatro
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ