начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

Преизчисление на такса към ЧСИ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преизчисление на такса към ЧСИ

Мнениеот marida2 » 28 Авг 2017, 09:41

Здравейте! Преди 4 години банка ме осъди за необслужван кредит.По изпълнителния лист дължа на ЧСИ 7000 лв. като до момента съм издължила 2000 лв. и остават 5000 лв. Постигнахме споразумение с банката, изплатих цялата сума по споразумението и предстои прекратяване на делото. Питането ми е - след като сумата, за която се споразумяхме е значително по-малка от сумата по изпълнителния лист, следва ли да има някакво преичисление на таксата към ЧСИ? Конкретно: банката в изпълнителния лист търсеше от мен 125 хил.лв; продаде жилището ми за 30 хил.лв.;от запор на заплатата ми получи още 11000 лв.; след споразумението платих още 12000 лв. Продължавам ли да дължа 5000 лв. на ЧСИ-то или ще има някакво преизчисление по т.26?
marida2
Нов потребител

Re: Преизчисление на такса към ЧСИ

Мнениеот katerinakuch » 28 Авг 2017, 14:34

Разберете се с ЧСИ-то.
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ