Моля за информация за видове и имена на организации, а и да ме включите реално да съм полезен за неспазени международни и междудържавни договорености н РБългария, водещи до:
КЪСАНЕ НА ОБУВКИ
-непревенция на липсата на обувки и късането на обувки в институциите за социално слаби, тоест общежитиято с най-свободен режим, в които по всяко време на денонощието можеш да влезнеш или излезнеш и вътре нямаш никакви огреничителни или административни задължения (по проблема с обувките включвам и тези с управление на човешките ресурси от фирма или неправителствена организация.;
ЗАДУШЛИВИ ИЛИ ОТРОВНИ ГАЗОВЕ
-превенция на разпространението на насекоми, задушливи газове в помещенията, и други начини за увреждане на кожата на тялото на човек;
ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА ИЗХВЪРЛЯНА БЕЗОПАСНА ЗА КОНСУМАЦИЯ ХРАНА-това смятам, че нее просия, и трябва администрацията да го приеме като икономиката с товите заводи за боклук
-борба с неподкрепяне (от страна на държавните и общински администрации) или дори умишлено косвено прекратяване (включително чрез намеса във фирмите) на създаването на продължителни контакти между социално слабите и търговски обекти (по принцип разпространяващи храни), които вместо да изхвърлят огромни количества храни ги подаряват на бедните и съответно задължението на държавата и общината-да стимулира създаването на дълготрайни отношени получаване на тези безопасни храни извън срок на годност или извън стандарт (марковите заведения имат стандарт до колко минути да обслужат клиент и до колко минути могат да съхраняват готовата загрята за клиента храна, след това изхвърля супа стояла 1 ден, сандвич и други храни, престояли повече от 20-40 минути (или колкото е стандарта на съответното МАРКОВО заведение);
Умишлени НЕКАЧЕСТВЕНИ УСЛУГИ водещи ДО НАРУШВАНЕ НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА НА ИНТИМНИЯ И ЛИЧЕН ЖИВОТ НА ГРАЖДАНИНЯ
-Нарушаване на неприкосновеността на личното време внимание, личното пространство и интемния свят, заради НУЖДАТА ОТ ПОСЕЩЕНИЕ НА АДМИНИСТРАЦИИ И НУЖДАТА ОТ ПИСАНЕ НА МОЛБЕ ЗАЯВЛЕНИЯ И ЖАЛБИ ЗАРАДИ проблеми, създадени на гражданите от администрацията
В тези точки се включва недопускане и на цивилни служители на МВР и други национални служби за сигурност да спомагат създаването на такива нечовшки проблеми на социално слабите, включително в дни в които им е изгодно.
ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА СЪДЕБНИ ПРОЦЕСИ СРЕЩУ РБЪЛГАРИЯ ПРЕД МЕЖДУНАРОДНИ СЪДИЛИЩА И КРИЕНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМЕНАТА НА СЪДИЛИЩАТА ПРЕД КОИТО ГРАЖДАНИТЕ МОГАТ ДА СЕ ОБРЪЩАТ ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИ ОТ РБЛЪГАРИЯ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРЕНОСТИ.
МНОГО МОЛЯ АКО ЗНАЕТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, КЪМ КОИТО МОГА ДА СЕ ОБЪРНА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВЕРОЯТНОСТТА ДА СЪМ БИЛ ЖЕРТВА НА ТАКИВА СЪЗДАДЕНИ МИ ОТ ДЪРЖАВАТА ПРОБЛЕМИ-ПРАТЕТЕ МИ КООРДИНАТИ НА ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИ, КАК ДА СЕ ОБЪРНА С ЖАЛБА КЪМ ТЯХ И КАК ДА СЪМ ИМ ПОЛЕЗЕН ИЛИ ДА ИЗДИРВАМ, СЪБИРАМ И ПРЕДАВАМ ИНФОРМАЦИЯ ДО ВЪПРОСНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, ЗА ПРОЦЕСИ ПОРОДЕНИ ОТ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА РАТИФИЦИРАНИ ОТ РБЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
- Дата и час: 12 Фев 2025, 03:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Взаймопомощ, задължения на България-обувки, паразити, храна
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|