начало

Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС

Плаващо работно време за мъже в държавната администрация!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Плаващо работно време за мъже в държавната администрация!

Мнениеот shellstone » 19 Окт 2014, 13:27

Ще бъда кратък. Работя в държавна служба от 5 години. Имам сериозно неизличимо заболяване. Приемам лекарства които ми пречат да ставам навреме за работа и закъснявам-това е проблем! Обаче винаги си компенсирам работата като оставам с часове след официалния край на работния ден и наваксвам пропуснатото време! Ако не си вършех работата да са ме уволнили 100 пъти, обаче аз си я върша! Какво е необходимо да подам като документи за да искам плаващо време на работа? Проблема е сериозен, защото ползвам лекарства за артрит и биологични лекарства за псориазис! Също и лекарства за успокояване на болката, което всъщност е причината за трудното събуждане и концентрация в първите часове на деня. После вече е ОК, но сутрините са кошмар! Помогнете ми! МОЛЯ ВИ!
shellstone
Нов потребител

Re: Плаващо работно време за мъже в държавната администрация

Мнениеот doc03 » 19 Окт 2014, 19:49

Това, за което питате, го наричат трудоустрояване.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Re: Плаващо работно време за мъже в държавната администрация

Мнениеот rsuselova » 24 Окт 2014, 17:35

Говорете си с човешките ресурси първо, имате също орган по назначаване, който ви е назначил по служебно правоотношение, ако сте държавен служител.
В много държавни учреждения съществува това понятие "плаващо работно време", прието с наредба 07.03.2012 г.
Вижте в наредбата дали вашата администрация попада в нея.
Задължително е в диапазона 10 - 16 часа, т.е може да ходите най-малко един час по-късно на работа.
rsuselova
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ