начало

Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита

моля за малко помощ,за съставяне на "договор"

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля за малко помощ,за съставяне на "договор"

Мнениеот marian1 » 23 Яну 2010, 20:52

Здравейте на всички участници честита нова година,за много години и Благодаря че ви има вас и готиният форум :D .Тук намерих помощ преди години която много ми помогна,сега имам нужда отново и се надявам да намеря пак.

Ето за какво става дума:Искам чрез вестниците 24 часа и труд да уведомя заинтересованите страни на които тръбите преминават през имота ми,че аз като собственик искам вече наем и че за да преминат през имота ми ми дължат наем.Искам да е правно издържано,да издържа и на обжалване.Правилно ли съм се ориентирал и имам ли такова право,като мисля и да изпратя писма чрез ел. поща препоръчано писмо да офисите им .Моля помогнете ми,и какъв да бъде текста като ако не е толкова трудно и нормативните основания за това.Или посочете ми какъв адвокат ми е необходим,а ако кажете и име за София става въпрос.
marian1
Младши потребител

Re: моля за малко помощ,за съставяне на "договор"

Мнениеот anserk » 24 Яну 2010, 00:40

marian1 написа:да уведомя заинтересованите страни на които тръбите преминават през имота ми,че аз като собственик искам вече наем и че за да преминат през имота ми ми дължат наем.

Тръби (т.н. проводи) на кои експлоатационни дружества минават и от кога датира вашата собственост на имота?
anserk
Активен потребител

Re: моля за малко помощ,за съставяне на "договор"

Мнениеот marian1 » 24 Яну 2010, 01:37

Заглавие: моля за малко помощ,за съставяне на "договор"

anserk написа:
marian1 написа:да уведомя заинтересованите страни на които тръбите преминават през имота ми,че аз като собственик искам вече наем и че за да преминат през имота ми ми дължат наем.

Тръби (т.н. проводи) на кои експлоатационни дружества минават и от кога датира вашата собственост на имота?

Здравей става въпрос за тръбите които минават през апартамента ми които е на 1 етаж,а тръбите са тези на парното.Тъй като аз нямам подписан договор с тях а и не искам тяхните услуги,а те постоянно ми пращат сметки-което представлява за мен тормоз,искам да се защитя като пусна мотивирана обява във вестника и обявя че от еди коя си дата започвам да начислявам наем за това че престояват а и преминават през имота ми.Искам също да има и текст с който да призова прокуратурата и Омбудсмана да се сезират и да ме отърват мен и дребният Бг гражданин,който е изнудван с натрапена услуга която аз нямам как да заплащам и следоватвлно щом нямам необходимите средства да я плащам аз не я искам,за да не съм нередовен платец,а предпочитам да ям,вместо да стоя на "топло" Това е класически рекет и трябва да се отървем от него!....Според мен това е изнудване целящо на по късен етап да ми вземат имота.А още повече че ми се предлага услуга,страшно некачествена,която няма как да бъде обоснована точно на момента като цена,постоянно качество,и не на последно място без някой да ми припише и част от неговата сметка.Имам право когато намеря алтернативно отопление което е с пъти по ефективно и евтино да ползвам него,а не да поддържам някой подобен индивид като В. топлото.Още повече че живеем в свободна държава,мога когато искам да се разведа с жена си-без да и дължа нищо,мога с детето си да се разделя,а с въпросното дружество-рекетьори не.Няма такъв филм.Според мен,ако ми бъде отказано тук правосъдие,ще продължа нагоре до когато стигна до Европейският съд за правата на човека.За това искам текст които да почва примерно така:До топлофикация,чрез там фирмата за топлинно счетоводство и текста които да гласси нешо подобно-че о еди коя си дата преминаването през имота ми ще се заплаща и цената на ден ще е 100 лв на щранг на стая и че при достигане от 5 хиляди лева задължение от тяхна страна,ще поискам по надлежният ред запор на сметките им до издължаване на сумата.
marian1
Младши потребител

Назад към Етажна собственост