начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Делба @!#$

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Делба @!#$

Мнениеот муньо » 01 Дек 2004, 19:45

Може ли да ми помогнете.Взех едно старо дело за делба. Аз съм втори ответник . Налице е производство на намаляване на дарение, което е получено наследодателите на моя повереник през 1985 г. Такъв имот в момента не съществува. Назначена е СТЕ, която да определи пазарната цена на процесния имот и запазената част по отношение на дарения имот . какво ще ме посъветвате
муньо

Re: Делба @!#$

Мнениеот Expert2 » 02 Дек 2004, 11:43

Ako ne su6testvuva kak 6te se namaliava darenieto ?
Expert2

Re: Делба @!#$

Мнениеот Mi-Lena » 02 Дек 2004, 15:19

За какво точно искаш съвет ? Ако е за стойността на масата по чл.31 ЗН - законът я посочил изрично релевантните моменти - дарението/откриването на наследството. Т.е. дали дареният имот съществува към момента е без значение.
Mi-Lena

Назад към Съсобственост и делба