начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

лежах в затвора и имам забрана която не саществува никаде

лежах в затвора и имам забрана която не саществува никаде

Мнениеот fdsaff » 03 Апр 2011, 15:24

здравейте лежах 2 години в затвора в пазарджик и след като излязох от рпуто ми казват че нямам забрана да напускам пределите на българия но на границата ме връщат и ми казват че имам наложена забрана - пишело ограничено напускане а нямам такъв документ в които ми налагат такава забрана да напускам пределите на българия нямам задължения никакви нямам кредити нямам дела други нямам нищо на какво основание са ми я наложили и как мога да направя по подробна справка някои ако може да ми даде телефон за връзка кам някоя институция кам която да се обърна и да получа повече информация от кого е наложена и на какво основание и как да бъде премахната макар че в рпу ми казват че всеки които е осъждан неможело да напуска страната за срок от 3 години и след това молби ала бала глупости а доколкото знам в европейския саюз договора следва че всеки има право на свободно придвижване но аз явно нямам ?
fdsaff
Нов потребител

Re: лежах в затвора и имам забрана която не саществува никад

Мнениеот talaz » 05 Авг 2013, 12:42

За сега се сещам за бюро "Сирене". Очаквам да напишеш всички останали, за които си разбрал. може да ми пишеш какъв е бил резултата, след като минат няколко седмици от подсавнето на молбатата/заявлението ти.
Важно съобщение в профила ми тук-излияние от днес 16.10.2013

viasat@abv.bg
неактуалния-http://www.udobno.hit.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
htttp://facebook.com/GeorgiKirilov1987
talaz
Младши потребител

Мнениеот justmy » 18 Окт 2014, 17:09

до рпу с молба и присъда :idea:
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот doc03 » 18 Окт 2014, 21:59

talaz написа:За сега се сещам за бюро "Сирене". Очаквам да напишеш всички останали, за които си разбрал. може да ми пишеш какъв е бил резултата, след като минат няколко седмици от подсавнето на молбатата/заявлението ти.

Есен е, характерно ...

П.П. Забраната за напускане се снема от органа, който я е издал, а това вероятно е магистрат.
П.П.П. И е свързано повече с нещата преди излежаването (с предисторията), преди влизането в затвора.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Назад към Право на ЕС