начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

социални и здравни осигуровки

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

социални и здравни осигуровки

Мнениеот ddenka » 31 Яну 2006, 20:57

В какво съотношение се поделят социалните и здравните осигуровки между работник и работодател за 2006г?
ddenka
Нов потребител

Re: социални и здравни осигуровки

Мнениеот Гост » 31 Яну 2006, 22:00

ddenka написа:В какво съотношение се поделят социалните и здравните осигуровки между работник и работодател за 2006г?

Ако не ме лъже паметта, 65:35, като тенденцията е през 2009 да достигне съотношение 50:50.
Гост

Мнениеот Гост » 31 Яну 2006, 22:41

Много благодаря за информацията.
Гост

Осигуровки - Декларация 1 и 6

Мнениеот drexter » 10 Фев 2006, 00:20

а някой може ли да ми даде информация ...
какво точно трябва да съдържа дискетата, когато баща ми отиди в данъчнот за да плаща осигуровките. Декларазия 1 и Декларация 6 ... има ли нещо дапълнително?
всякаква информация ще ми е полезна за да помогна на баща ми ...
благодаря ви предварително!
drexter

Re: Осигуровки - Декларация 1 и 6

Мнениеот ddenka » 15 Мар 2006, 19:06

drexter написа:а някой може ли да ми даде информация ...
какво точно трябва да съдържа дискетата, когато баща ми отиди в данъчнот за да плаща осигуровките. Декларазия 1 и Декларация 6 ... има ли нещо дапълнително?
всякаква информация ще ми е полезна за да помогна на баща ми ...
благодаря ви предварително!
ddenka
Нов потребител

Назад към Данъчно право