начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Препоръка за счетоводител от Варна, самоосигуряващи се лица

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Препоръка за счетоводител от Варна, самоосигуряващи се лица

Мнениеот atom22 » 26 Юли 2023, 17:07

Може ли да ми препоръчате счетоводител който да е компетентен в изискванията за земеделски производители и осигуряването? Належащия проблем не е сложен или голям но е специфичен. Предишния счетоводител е подал годишна данъчна декларация с некоректни данни в една от таблиците и НАП искат да се направят промени но си мисля, че това което те искат да се направи не е най-доброто за лицето, а най-лесното за НАП. Аз вече бях при счетоводител но случих на такъв, който знаеше по-малко от мен по въпроса и ми каза общи приказки въпреки че искаше не малко пари за консултацията. Ако може да ми препоръчате такъв който първо ще се запознае с въпроса за да каже дали може да бъде полезен с нещо по него и след това ще иска да му платя, а не преди да е чул да иска.
atom22
Потребител

Re: Препоръка за счетоводител от Варна, самоосигуряващи се л

Мнениеот atom22 » 03 Ное 2023, 20:03

Ще напиша заключение на темата за да не остава като почти всички други без завършек. Не получих препоръка за счетоводител точно от Варна, мисля получих съобщения от няколко в други градове за онлайн консултация. Но такава консултацията така и не се наложи защото се случи нещо неочаквано, на следващия ден се обади същата служителка от НАП(поздравления за служителката) и призна, че е проверила и моето решение е приложимо в случая, и направо пристъпихме към него, то беше лесно за мен да го направя и така приключи въпроса.
atom22
Потребител

Назад към Данъчно право