начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

раждане

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

раждане

Мнениеот anu6ka » 22 Яну 2006, 10:01

Предстои ми раждане в началото на април , но от познати чувам за бастословни суми от рода на 500-600 лв. за раждането от началото на тази година. Верни ли са слуховете ми?
anu6ka
Нов потребител

Мнениеот Teri » 22 Яну 2006, 10:46

Здравейте. Притесненията Ви, ако ще раждате в обикновена болница са основателни, ако не сте здравно осигурена, защото вече всяка болница работи с ценоразписи, според разходите си. Трябва да ги проверието. Ако кте осигурена и няма усложнения при раждането Ви /дано всичко е наред, разбира се/, трябва Здравната каса да поеме раждането по клинична пътека. Ако така или иначе Ви се налага да плащате такава сума, може би е по-добре да родите в частна клиника - при доста по-добри условия и отношение. Дано това Ви ориентира донякъде. Желая Ви здраве и леко раждане :D
Teri

Мнениеот Гост » 22 Яну 2006, 11:18

Не плащайте нищо!
Гост

Нормалното

Мнениеот Д-р. » 22 Яну 2006, 12:32

раждане не се заплаща,то е по клинична пътека от здравна каса.
Друго е че,всички акушер-гинеколози си искат,но това е....
Д-р.

Мнениеот anu6ka » 22 Яну 2006, 18:50

В момента съм без работа, а ще раждам в началото на април. Ако фиктивно "започна" работа в някакво ЕТ, има ли вероятност да получавам майчинство две години? Имам общ трудов стаж 1 год. и два месеца.
anu6ka
Нов потребител

Назад към Данъчно право