Колеги, надявам се че вече някой от вас ще ми помогне. Трябват ми лекции за изпита за адвокати и младши адвокати емайла ми е
stoeva_mariyana@yahoo.it Благодаря ви
- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати
Последна промяна mariani_Italia на 21 Сеп 2012, 20:24, променена общо 1 път
- mariani_Italia
- Младши потребител
Re: Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати
mariani_Italia написа:Колеги, надявам се че вече някой от вас ще ми помогне. Трябват ми лекции за изпита за адвокати и маладши адвокатии майла ми е
stoeva_mariyana@yahoo.it Благодаря ви
За първи път чувам такава глупост.Ако си мислите,че с лекции ще стане-забравете.Изпуснали сте момента.Ако сте си купували учебници по време на обучението,и ако сте ги чели,то сега ги отваряте пак,припомняте-и на изпит.Само това е спасението-учебника
- Гост
Не съм много съгласен, че само с учебника става. Даже с учебника много по - трудно става. http://vas.lex.bg/advpregled.html От тук си извади теста и казусите и действай. Само казвам, че нещата стават с много учене и човек трябва да е подготвен за изключително завъртяни въпроси на теста е понякога може да са и по - лесни. Моя съвет е хващай законите както са подредени по конспект и след като ги прочетеш поне 5 пъти започвай да решаваш теста. Специално от конспекта за писмения изпит няма смисъл да се чете закон за адвокатурата, защото той е само за устния. И решавай казуси. Специално гражданския ако е свързан с наследство трябва всичко да е нарисувано с кръгчета или там с каквото и да е. И по казусите задължително се цитира здраво закона и по - малко свободни съчинения. И само още едно за теста ограждай първото което ти дойде на ум обикновено е най - вярното като започнеш да мислиш много започваш да се объркваш. Успех.
- pdimitrow
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|