начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати

Мнениеот mariani_Italia » 28 Яну 2008, 18:36

Колеги, надявам се че вече някой от вас ще ми помогне. Трябват ми лекции за изпита за адвокати и младши адвокати емайла ми е
stoeva_mariyana@yahoo.it Благодаря ви :cry:
Последна промяна mariani_Italia на 21 Сеп 2012, 20:24, променена общо 1 път
mariani_Italia
Младши потребител

Re: Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати

Мнениеот Гост » 02 Фев 2008, 11:57

mariani_Italia написа:Колеги, надявам се че вече някой от вас ще ми помогне. Трябват ми лекции за изпита за адвокати и маладши адвокатии майла ми е
stoeva_mariyana@yahoo.it Благодаря ви :cry:

За първи път чувам такава глупост.Ако си мислите,че с лекции ще стане-забравете.Изпуснали сте момента.Ако сте си купували учебници по време на обучението,и ако сте ги чели,то сега ги отваряте пак,припомняте-и на изпит.Само това е спасението-учебника
Гост

Мнениеот pdimitrow » 10 Мар 2008, 09:05

Не съм много съгласен, че само с учебника става. Даже с учебника много по - трудно става. http://vas.lex.bg/advpregled.html От тук си извади теста и казусите и действай. Само казвам, че нещата стават с много учене и човек трябва да е подготвен за изключително завъртяни въпроси на теста е понякога може да са и по - лесни. Моя съвет е хващай законите както са подредени по конспект и след като ги прочетеш поне 5 пъти започвай да решаваш теста. Специално от конспекта за писмения изпит няма смисъл да се чете закон за адвокатурата, защото той е само за устния. И решавай казуси. Специално гражданския ако е свързан с наследство трябва всичко да е нарисувано с кръгчета или там с каквото и да е. И по казусите задължително се цитира здраво закона и по - малко свободни съчинения. И само още едно за теста ограждай първото което ти дойде на ум обикновено е най - вярното като започнеш да мислиш много започваш да се объркваш. Успех.
pdimitrow
Потребител

Назад към Лекции и материали