начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Изпит по криминология

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Изпит по криминология

Мнениеот aleks66 » 16 Яну 2008, 13:55

Здравейте!
Ще съм благодарен, ако някой сподели как протича изпита по криминология в УНСС?Или изобщо всякаква информация, свързана с този изпит...
:wink:
aleks66
Нов потребител

Мнениеот benighted » 16 Яну 2008, 20:09

Не е труден изпита. При задочниците сега беше така: сядаш с книжката при него и ти дава 2 въпроса от конспекта, по които да говориш. Не задава други въпроси извън тези двата / поне мен не ме пита/. Ако забравиш нещо ти задава спомагателни въпроси, не се държи гадно, дори напротив. По някое време се отнася и започва да философства и той :).
Ами това е - 10 минути ми отне :lol: !
benighted
Нов потребител

Мнениеот aleks66 » 16 Яну 2008, 20:58

Това е странно...
Вие при Райковски ли сте?Защото на нас той каза, че изпита ще е писмен,6-7 въпроса,с доста елементи на разсъждение,т.е не само теория...Само, че това е доста неясна формулировка...и ми беше интересно горе долу какви въпроси дава.... :?
aleks66
Нов потребител

Мнениеот Dtenev » 18 Фев 2008, 21:25

Няма такава пародия на изпит , не се шашкайте :lol:
Dtenev
Нов потребител

Мнениеот senex » 19 Фев 2008, 21:19

Едни познати доста "ревяха" от него, пък не знам какво е било. Не познавам въпросния преподавател.
senex
Потребител

Мнениеот benighted » 03 Мар 2008, 00:18

aleks66 написа:Това е странно...
Вие при Райковски ли сте?Защото на нас той каза, че изпита ще е писмен,6-7 въпроса,с доста елементи на разсъждение,т.е не само теория...Само, че това е доста неясна формулировка...и ми беше интересно горе долу какви въпроси дава.... :?

малко късно, но.. при Райковски бях. И на нас беше казал, че ще е писмен изпита, но като дойде реши друго!
benighted
Нов потребител

Назад към Лекции и материали