Моля пратете ми лекции по ТОИД.
twinkleshock@yahoo.com
- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
давам лекции по....
|
|
72 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: давам лекции по....
Колеги имам нужда от лекции по авторско право на доц. Манева, моля ако някой има нека пише тук или на имейл: andrea_r@abv.bg
Благодаря
Благодаря
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Мога ли и аз да получа тези лекции ? Бих ви бил много благодарен ! E-mail : pitbul83@abv.bg !!!
- pitbul83
- Нов потребител
Търся лекции по наказателно право особена част, ако имате моля да ми бъдат пратени на e-mail cvetandenev@aol.com
- beast_east
- Нов потребител
Моля някой ако има лекции по международно частно право, наказателно- изпълнителни и наказателно процесуално право да ми ги прати на galka1307@abv.bg
- galka_d
- Нов потребител
СПЕШНО ТЪРСЯ ЛЕКЦИИ ПО АРБИТРАЖ
СПЕШНО ТЪРСЯ ЛЕКЦИИ ПО АРБИТРАЖ! Моля ви ако някой разполага с каквито и да е материали нека пише на лични или ми изпрати по имейл: andrea_r@abv.bg
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
gilz написа:давам лекций по наказателно право на Марков, НПК-Рашков, ТОИД, ТП, Семейно и наследствено право-Матеева, Облигационно право-Тасев, Устройство на сьдебна власт;
u_r@mail.bg
Здравей Ако имаш още лекции по облигационно право - Тасев, би ли ми ги пратил на ел. поща: anelia_ivanova86@abv.bg Благодаря ти мноо !
- aneliaivanova86
- Нов потребител
Трябват ми лекциите на Тасев по Облигационно! Ако е възможно, пратете ми ги! Много Ви благодаря предварително!!!
grivova_88@abv.bg
grivova_88@abv.bg
- sani_88
- Нов потребител
Много моля ,бихте ли ми изпратили лекциите на Матеева по Семейно и наследствено feichkaa@abv.bg
- daniela_00090
- Нов потребител
Моля, ако можете изпратете ми лекциите по Устройство на съдебната власт на емайл krasitoooo_@abv.bg Благодаря предварително.
- kvbi94
- Нов потребител
Моля, ако може да ми изпратите лекциите по Облигационно,Гражданско, ТП и Семейно и наследствено право.
Благодаря предварително. e-mail - galiaageorgieva@abv.bg
Благодаря предварително. e-mail - galiaageorgieva@abv.bg
- galiaageorgieva
- Нов потребител
72 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|