Здравейте, колеги!!!
Имам изпит по "Общо учение за държавата" при доц.Тенчо Колев.
Някой може ли да ми каже как минава изпита при него?
Благодаря ви много!!!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
как минава изпита при доц.Тенчо колев
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Вероятно ЮЗУ. Веднага ти казвам. Тенчо въобще не идва на изпита, водят го асистенти /М.Станин + някоя асистентка/. Нищо особено не е изпита. Дават ти 2 теми и си пишеш. Съвсем стандартно.
- ragazo
- Потребител
Благодаря много!!!
Уча във ВТУ.
В конспекта му по Общо учение за държават пише, че е доцент, вероятно конспекта е стар!
Уча във ВТУ.
В конспекта му по Общо учение за държават пише, че е доцент, вероятно конспекта е стар!
- anita_81
- Младши потребител
Дали ще ги научим или не-това не е ваш проблем!!!
А и не приемам съвети от човек, който се нарича "адвокат" без да е завършил обучението си по "право"!!!
А и не приемам съвети от човек, който се нарича "адвокат" без да е завършил обучението си по "право"!!!
- anita_81
- Младши потребител
Той този "адвокат" е мирудия на всяка манджа. Питат го не питат, той да си каже.
Колега "адвокат", мисля, че не е редно да давате "компетентни" мнения по всички теми
Колега "адвокат", мисля, че не е редно да давате "компетентни" мнения по всички теми
- soni_tt
- Младши потребител
soni_tt написа:Той този "адвокат" е мирудия на всяка манджа. Питат го не питат, той да си каже.
Ей, аман от неграмотни в тая държава.научете се как се пише думата мЕрудия!
- sagitta
- Младши потребител
Аз го държах преди 7 г. във ВТУ, та сега ми стана едно носталгично. Значи доц. /тогава/ Колев се яви и каза, че дава право на избор - който иска писмен, който иска устен.
Колегите за писмен си влязоха, той остана да ги пази, а аз и останалите мераклии за устен трябваше да отидем след час. Седнахме ние в Сити Пъб-а /който е от ВТ - знае / , праснах аз една голяма водка и във ведро настроение се нагласих да влизам първи.
Интересното беше, че не си теглихме въпроси, а направо проф. /сега/ Колев ни казваше какво ни се е паднало Аз "изтеглих" правова държава, което в конспекта беше 3 въпроса. И тъй като той не конкретизира, си почнах отначало там за разните философи. Той се усети и ме прекъсна. Вика : "Добре, колега, въпрос за 6-ца! Каква е формата на управление в България?".
Аз се опулих срещу него, направо не можех да повярвам какво ме пита! И викам: "Ами България е република.. ааа.. при това - парламентарна! "
И те така минаваше този изпит при нас.
Ама че е хубаво да си първи курс, брей!
Колегите за писмен си влязоха, той остана да ги пази, а аз и останалите мераклии за устен трябваше да отидем след час. Седнахме ние в Сити Пъб-а /който е от ВТ - знае / , праснах аз една голяма водка и във ведро настроение се нагласих да влизам първи.
Интересното беше, че не си теглихме въпроси, а направо проф. /сега/ Колев ни казваше какво ни се е паднало Аз "изтеглих" правова държава, което в конспекта беше 3 въпроса. И тъй като той не конкретизира, си почнах отначало там за разните философи. Той се усети и ме прекъсна. Вика : "Добре, колега, въпрос за 6-ца! Каква е формата на управление в България?".
Аз се опулих срещу него, направо не можех да повярвам какво ме пита! И викам: "Ами България е република.. ааа.. при това - парламентарна! "
И те така минаваше този изпит при нас.
Ама че е хубаво да си първи курс, брей!
- felix
- Младши потребител
Колеги на мен Тенчо Колев ми предаваше по "обща теория на правото" и ме изпитва.Тогава беше асистент, което за съжаление ознавача че съм остаряла
- zheleva
- Потребител
sagitta написа:soni_tt написа:Той този "адвокат" е мирудия на всяка манджа. Питат го не питат, той да си каже.
Колега, Вие каква роля изпълнявате!!!
Адвокат на адвоката ли сте?
Нека не се заяждаме за правописа, че и вашият май не е много добър.
Обикновенно след точката изречението започва с главна буква!!!
- soni_tt
- Младши потребител
sagitta написа:soni_tt написа:Той този "адвокат" е мирудия на всяка манджа. Питат го не питат, той да си каже.
Kakvi obry6tate vnimanie na nekvi nikvi negramotnici
Te ne znaqt imeto kak da si napi6at
- Гост
При Тенчо Колев съм имала изпит по Обща теория на правото и мина супер гладко, самият той предразполага, така че няма нищо страшно.
- student_su
- Нов потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|